09 juuli 2020

Dr. Valdeko Paavel Defu paranemisest: "Ideaalne, fenomenaalne paranemine, enam paremini ei saa!"

Kui eilse päeva lõpetasin nõmedate kirjatükkidega, mis tuju sandiks või lausa tigedaks teevad, siis antud lugu peaks päeva alguse helgemaks muutma küll. Ja nimelt sai imearmsalt Defult lõpuks ometi lõua külge kruvitud "põrkeraud" ära võetud. Ka see postitus peaks tegelikult eilset kuupäeva kandma, aga ei jõua ma teile kõiki loomi-linde õigeaegselt üles loetleda, sest natuke peab ikka magama ka.

"Ideaalne, fenomenaalne paranemine, enam paremini ei saa!", on ortopeed Valdeko Paavel nähtavalt rahul nii enda töö kui Defu omanikega, kes millimeetri täpsusega raviplaani järgisid ning täitsid. Rõõm tehtud töö üle ja ametiuhkus on taolised asjad, mis tänapäeval enam justkui ei loe. Raha, raha, raha on nüüd see kõikse tähtsam kriteerium ja Jumal, mis määrab kas oled "tegija" või mitte. 


Õnneks see ei käi kõigi kohta ja Loomade Kiirabi Kliiniku rahvas on oma töö ja tegemiste üle uhke. Ka Loomapäästegrupi vabatahtlikud on kirujate meelehärmiks uhked, et just sellesse ühingusse kuuluvad ja just loomade päästmisega tegelevad. 

LKK ja LPG koostöö teeb topeltuhkeks, sest aastate jooksul on elule tagasi aidatud palju selliseid tegelasi, kes muidu vaid õlakehituse saatel surma mõisteti. See kõik kokku ongi vägev, uhkekstegev ning tohutut vaimset naudingut pakkuv tegevus, kus õnnestumised aitavad paljude surmade kiuste enese siseelu kenakesti tasakaalus hoida. Gängirahval on muidugist suur eelis - Loomade Kiiarabi Kliinikus tehakse rasket tööd, meie vabatahtlikud "müravad" kaastunde ja lusti pärast!


Deful oli aga jummalast savi kas see rauakobakas on ta lõua ees või mitte. Koerake on kohanenud, aga ma võin vaid aimata seda suurt rõõmu, mis selles tilluksese kehas õhtul valitseb kui ta taas üle pika aja ehtsat toitu oma enda hammastega mäluda saab. Paljas mõte sellest vallandab hea tunde ning ülimalt positiivse emotsiooni. Täitsa-täitsa "valmis" koerake veel pole ja omanikud peavad hea seisma selle eest, et ta kivisid, puutokke ja konte järama ei hakkaks. Loodetavasti tagavad nad ka selle, et võitlejahing taas mõnda autot ei taha tapma minna.

Tänan nii Loomapäästegrupi kui enda poolt isiklikult kõiki häid inimesi, kes selles "miracle factory"-koosluses kaasa löövad ning nende imede teostumise võimalikuks teevad. Suur-suur aitäh!

Seotud lood: