25 juuli 2020

"Hea loomalugu nr.4 - gängi t-särgid 2020 said valmis"

See lugu kvalifitseerub tegelikult ka "heade lugude" rubriiki ja mis peamine - nii Peroodika Repro boss ja kujundaja Katrin Mürk kui Anželika Adamson Fifaast jäid samuti ellu. Ma nimelt oskan nad oma ümbermõtlemiste ja muudatustega nii närvi ajada, et õrnad naised vajavad reeglina haiguslehte. Seekord ei vajanud. Guud, veri guud!

Gäng on väga rahvusvaheline ja sestap on selle aasta mudelid ingliskeelsed. Meil pole lihtsalt nii palju raha, et tellida eesti, vene, läti, leedu ja ingliskeelseid. Lisaks proovivad gängi soome ja rootsi sõbrad neid ka oma kodumaal ärida. Sel aastal siis niimoodi.

Gängi sloganid "We will rock!" ja "In Gäng we trust!" on täitsa popid ja topime need ka särkidele ning päästekaubikutele. Väljamaalased on arvanud, et need on head hüüdlaused, aga kui olete märganud, siis Ka Maarjamaal tehakse erinevatest "gängikestest" aina rohkem juttu. "Tule meie gäng!", oli vist ühes moblaoperaatori reklaamiski käibel. Kõik uus on hästi unustatud vana ning nõuka-ajal räägiti ikka gängidest ja kampadest. Sealt, nooruspõlvest see mõte tuligi.

Järgmine nädal saame trükisoojad kehakatted kätte. Tootmine on lännu vähe kallimaks ja sestap tõuseb omahindki. Ei hakanud taas odavat rämpsu tegema, rõhume kvaliteedile ning soovime, et särk ka aastate pärast veel kasutajale rõõmu tooks.

Rokime täiega ja võite usaldada - kui juba asja ette võtame, siis saavad hädalised ka abi! Loomulikult me iga linnu ja looma juurde ei jõua, aga see pole ka eesmärk - loom ja lind haaval käib see kodanikualgatusel põhinev vabatahtlik loomapääste.

"See pole ju mingi loomalugu!", kurjustab lugeja.

"On ikka, särgi ja nännimüügist saadud rahake läheb loomade-lindude ravi eest maksmiseks ja mida rohkem müüme, seda rohkem ka aidata suudame! Vaat nii ja täiesti loomadega seotud lugu tuli sellest ikkagi!"