08 juuli 2020

"Noor ajuvigane nolk tuuseldas metsjänest vastu stanget!"

Psühholoogia on mitmetahuline ja aju väärarenguvorme sadu kui mitte tuhandeid. Esmspilgul pole neid näha, aga ajapikku tuleb hälve välja ja siis saad aru, et tegemist on ajuvigase napakaga.

Ärge mõistke süüd ja tegemist on äkki verepilastuse tagajärjega. Võib olla lahjendas poolimpotendist issi spermat kunagi paras annus uriini ja sigimine läkski nihu. Asi ei pea sugugi nii hull olema ja äkki pillas emme beebi lihtsalt maha. Võib-olla olid vanemad joodikud? KA see mõjutab loodet. Variante on samuti tuhandeid.

"Kuradi munn! Kus mu numbrimärk on?", mõnitab debiilikust noorsand allaaetud ja ilmselt surnud järjekordset liiklusõnnetuse ohvrit vastu oma masina stanget. Teine debiilik filmib ja noortel on nalja kui palju. Olgu mainitud, et loom võib veel ka elus olla. Seda me ju ei tea?

Kahjuks debiilikud ei saa oma puude tõttu aru, et jänes ei tea nende auto numbrist midagi. Ta ei tea üldse enam millestki midagi, sest on surnud! Nende noorukite mõistuse jaoks on see muidugi "too much."

Solvas? Suurepärane, sest see oligi eesmärk kuradi noored debiilikud! Te emmedel-issidel pole mõtet mulle tühja helistama hakata - ei võta lugu maha, aga võin jagada dr. Enneti numbrit küll. See kulub antud juhul väga teite peredele ära. Lisaks on mul täielik voli pakkuda ka Loomapäästegrupi abi ning nimelt võime annetajate toel selle video peategelase mõnes loomakliinikus ära kastreerida. Karta pole vaja! Su tilluke till jääb alles ja keppi saad ikka teha, aga vähemalt su väärastunud geene kandev seeme ei levi edasi ning nii jääb palju kurja sündimata!