26 juuli 2020

"Arina on aidanud juba ka üheksat loomaomanikku!"

Nädalavahetusel andis Loomapäästegrupp nn Arina-fondist välja ravilaenud nr. 8 ja 9. Õnnetus juhtub ikka ootamatult ja siis on hea kui keegi ootamatute kuludega aidata saab. Täpselt nagu Täpigi puhul saime praegu võtta lõdvemalt ja abi on saanud väga suur hulk erinevaid tegelasi. Lepna küla koer sai oma "naistevärginduse" korda, kusjuures omanik ei teadnudki, et ta kutsa raskel opil käis ja kadunud oli. Nüüd ta loovutati suurema kisata ära.

Nii palju mainin, et alates järghmisest kuust oleme taas sunnitud tagasi tõmbama ehk mürame edasi tavareziimil. ükski pidu ja külluseaeg ei kesta lõpmatuseni.

Muri nimelisel kiisul läks pissimisaparaat umbe ja oli vaeseke lõhki minemas. Nüüd sai selle asja korda. Saksa lambakoer kukkus aga kolmandalt korruselt alla - imekombel jäid luud terveks, aga sisikond oli segamini. Kõhuõõnes oli liitrijagu verd ja seetõttu vajas kiiret ülekannet. Väga karm, aga tundub, et arstid said asja korda. Põrna küll enam pole, aga tegime kõik, mis inimese võimuses. 

Homme läheb Põltsamaa kiisupoeg raskele operatsioonile ning teine tehakse veel päev hiljem otsa. Billt loomakliinik võitleb tema elukese eest. Enamus kiisudest saime kokku lapitud ja kaotused olid minimaalsed. Jeee ja tänud kõigile, kes meie tegemisi toetavad!

Kõik need loomad on eraldi lugusid väärt ja siin on neist vaid tühine osa, aga halastage - ei taha kogu suve arvutis passida ning lugusid treida. Sügisest püüan taas tublim olla.