16 juuli 2020

"Karin ja Steffi - saatuse poolt kokku määratud"

Täna on hea päev, sest eile oli hea päev. See tähendab,. et saan häid lugusid kirjutada. Räme rabelemine oli, aga enamus kundesid said ravi ja on juba looduses tagasi. Kaks sõpra, tuvipoeg ja Lasnamäe aknast kukkunud "lendkass" pole kahjuks enam elavate seas. Ka Mulgimaa mäger alles võitleb, aga Loomade Kiirabi Kliiniku personal on talle suureks abiks.

Hüppame ajas veidi tagasi ja mäletatavasti läks nädala eest väärarenguga sündinud ja haiguse tõttu imeõrnade luudega känguru-kass Steffi elama Loomade Kiirabi Kliiniku assistendi Karin Krutobi juurde.

Valts, nii kutsuvad kolleegid dr. Valdeko Paavelit isekeskis, käskis seda kiisut hoida justkui vati sees ja Karin täidab bossi käsku sõna-sõnalt - Steffi on ümbritsetud vati ja ülima hoolitusega. Et kiisu endale viga ei teeks, siis kuni luu täieliku paranemiseni kannab Karin teda vööl nagu titte. Karin käis nädalavahetusel ühes teises linnas oma kallima juures ja Steffi võeti mõistagi ühes.

"Ta on parim reisikaaslane!", kiitis perenaine oma uut pereliiget.

Mul on südamest hea meel, et need kaks kokku said - see kooslus ja ühiselu on nii harmooniline, et hakka või kõrgemaid jõude ning ettemääratud saatust uskuma. Tore, et ka taolised loomad saavad oma elu jätkata. Ajutist hoiukodu pakkunud Vivika Uhtjärv on sama meelt, et taolise tervisehädaga kiisu jaoks on Karin maailma parim perenaine. Katame lauad sõbrad!