05 detsember 2019

"Tilluke Pime" vajab Sinu abi!"

Olgu jõulud ukse ees, aga imet vast ei sünni, sest nägijaks see "Tilluke Pime" tõenäoliselt enam eales ei saa. Vaeseke on praegu veel suures vaevas ja vat seda saame me vähendada küll enne kui paistetus, mädanik või tont teab, mis veel ajju jõuab.

"Tilluke Pime" on Eidaperes Kristiina Pärgma juures, sest sinna oleme me ikka need kõikse haigemad kiisud viinud. Perenaise sõnul on tegemist "hullu nurrumootoriga", kes vaid inimese ligi tahab ja hellitusi nurub.

Pimedad kassid saavad toas hakkama küll täpselt nagu pimedad inimesedki. Uued meeled hakkavad tööle, aga mööblit ei tohi väga ringi tõsta.

 Rääkisin sel teemal eile ka Kertu Jukkum'iga. Ta on varasemalt ka pimedatele kiisudele küll ja küll uue võimaluse andnud ning ta oli igati sama meelt, et saab hakkama küll.

Kassigrupi rahvas räägib, et see kassilaps olla olnud pime juba sünnist saati ning Katrin Gaver olla ta jaoks isegi raha korjanud, et kohe arstile minna. Sinna ta vaeseke vist ei jõudnudki, aga tühja sellega. Nüüd igatahes jõuab! Kella 16-ks on Kakumäe Pet City kliiniku silmaarsti juurde aeg kinni pandud

Ma ei suuda mõista kuidas inimene saab taolise vigastusega kiisu rõskesse, jahedasse ja haisvasse keldrisse visata?! Ega niimoodi tohiks ka tervete loomadega käituda! Olgu vabandused millised iganes, no ei saa aru ning siin mu empaatia lõpeb! Küll ei pea empaatia- ja kaastunde kadumist kartma see pisike kiisuke. Ta on Loomapäästegrupi erilise hoole ja tähelepanu all ning teeme vaese looma olemise loodetavasti juba õige pea palju paremaks.


Pöidlad pihku ja aidake kaasa! Iga euro on praegu eriti abiks! Mina tänan!

Loomapäästegrupp MTÜ
EE437700771003183318

Proua Katrin Gaveri õudusteurkast päästetud kiisude ravi saad toetada ka meie annetustelefonile helistades:

900 1313 (5.-)
900 1414 (10.-)