02 detsember 2019

"Suured tänud Creditstar Group!"

Linnutoitu meil enamasti varuks pole, sest seda annetatakse ülivähe. Tegelikult pole seda ka väga vaja. Viimane kord oli 2010 aastal kui suur külm peale tuli ja siis sai lausa avalikult põllumeeste abi palutud, et luiged nälga ei sureks. Abi anti ja palju. Mäletan seda siiani suurima tänutundega.

Sedapuhku pöördusid Loomapäästegrupi poole Anton Bolotin ja Margarita Zavadskis "Credistar Groupi" poolt:

"We are a team from the "Creditstar" company and currently, we are doing a "kind initiative" project. Our choice came to buy some food for birds and feed them.

We were aiming to go to some parks and feed the birds, however, we came with a batter idea - provide the birds' food to you and you will be able to allocate it better. Please let us know if we can bring it to you directly or if you are interested in it?!

Thank you! Waiting for your reply!"


"Mängusõpru peab hoidma!", on üks arusaam, millest kogu elu vältel seni lähtunud olen. Loomapäästegrupi "mängusõber" on kindlasti olnud Eino Roosioks, kes meid kümneid ja kümneid kordi vigastatud lindudega aidanud on. Lisaks on tal kodus ka toitu vajavaid nokkasid uhkelt üle saja. Sestap anname selle annetusi just temale! Mees on selle kuhjaga ära teeninud!

Aitäh Anton, Margarita ja Creditstar! Aitäh Eino ja kuigi see on tühi unistus, siis toogu tulevik meile võimalikult vähe vigastatud linde! Jõulude eel ju ikka soovida võib? Eks ole?