02 detsember 2019

"Head sauekad! Võibolla ka Teie kassid viidi varjupaika!"

Täna toimus politsei, VTA ja Saue vallavalitsuse ühisreid ühte Saue eramusse, kus pidas kasse kurikuulus Katrin Gaver. Majas valitsev olukord ja räpasus panid vaid ahhetama!

"Nii kibe sita- ja kusehais, et võttis silmad veele!", oli ühe kohalolnud riigiametniku kommentaar.

Kaasatud oli ka Loomade Hoiupaik, kes vallavalitsuse korraldusel püüdis hoovist kinni viis esmapilgul täitsa vinks-vonks kassi. Naabri sõnul olla need ka Gaveri loomad ja mõnda neist nägi majas ka seal varasemalt käinud politseinik.

Kuna nädalavahetus oli vahel, siis jõudis ilmselt proua Gaver või keegi tema jüngritest maja seest loomad ära viia ja ülejäänud õue kupatada. Vähemalt hoone sees kasse täna enam polnud, aga vundamendi alt ronis neid välja üksjagu. Loodan südamest, et Katrin Graver ei hüljanud neid teadlikult nagu viimane jätis!

Varjupaika viidi paar oranži-valgega, paar musta ja üks lumivalge kiisu. Eks ma kirjutan kõigest sellest lähiajal ka pikemalt, sest hing on täis paljudel alates majaomanikust ja lõpetades Gaveri ajutiste naabritega.

Kassisõprade Facebooki sekti ei tasu teavitada, sest need ilmselt hüpnotiseeritud või looduse poolt imbetsillid suudavad vaid Gaveri sõnadest aru saada ja "ei taha kassitädiga tülli minna."

"Ärge siis minge tülli ja piinake kasse edasi ning elage veel sada aastat teadmisega, kuidas kõik teid kadestavad-vihkavad just tubliduse pärast ja ainult seetõttu alusetuid kuulujutte sepitsevadki. Muide, kassisekti sees nimetavad nad isekeskis oma tegevust ikka kiisude päästmiseks!"

Head sauekad, kelle kodud asuvad Lehtmetsa tänava ümbruses! Kui te kiisu ei tule õhtul koju, siis palun vaadake igaks juhuks Loomade hoiupaiga kodulehte pets.ee. Äkki võeti teie vabakäigu kass ka kaasa!?

Minge tooge varjukast oma sõbrad ära ja saate vähemalt need kätte. Gaveri poolt minema viidud loomi vaevalt, et keegi "kasside salasekti" mittekuuluv inimene aidata saab .......

Fotod: Gaveri hoole all olevad kiisupojad enne ja pärast, aga nagu tekstist lugeda saate, siis neetud kassimutil jääb õigust veel ülegi nagu alati!