13 detsember 2019

"Tibimagnet Nõps"

Nädalalõpus nagu juba tavaks saanud, lähme sujuvalt üle "tõsistele" lugudele ja mul on ülimalt hää meel teile teatada, et sugutäkk minus on taas tärganud.

Ei-ei-ei, mitte tänu Viagrale vaid tänu Nõpsikule õnnestub mul pea kõik naised, ka kõige uhkemad ja enesekindlamad nende seast, juba esimese kolmekümne sekundi jooksul põlvili saada. Ja ma ei räägi praegu mingitest eranditest või üksikjuhtudest.

Sõle loomakliinik - kõik kolm, Merili-Ketlin-Külliki põlvili.
Timmu kliiniku naised, üks kaunim kui teine, kah kohe kõik laksust põlvili ja sama lugu - oh kui armas, ohh kui armas!

Miks ta siis pole? Loomulikult on väga hea ülalt alla vaadata ja tunda end tõelise mehena kui naiskad särasilmi andunult alt üles vaatavad! Loomulikult ohh kui armas! Täitsa nõus!

Raamatupidaja ja vana sõbra Karini sain kah lõpuks põlvili! Vat see on vägitükk, sest see naine ei murdu isegi relva ähvardusel mitte. Hiljem nõudsin Rahvusvahelisele Meeste Õiguste Deklaratsioonile ja Euroopa Võrdse Kohtlemise Protokollile viidates samasugust kohtlemist nagu ta Nõpsile osutas.

Karin ehmatas ää ja lubaski pea hellalt oma rinnala toetada. Pai tegi ka! Aitäh Nõpsik! Sa oled ikka paganama hea ja tubli koer!