11 detsember 2019

"Veel üks Gavercat sai kinni püütud!"

Mäletatavasti sai eramust, mida Katrin Gaver ei vabastanud ää toodud 20 kiisut. Seejärel sai ka Loomade Hoiupaigast 5 kassi, kes samast varasemalt ära toimetati Signe-Fideelia Roots'i eestvedamisel Loomapäästegrupi hoole alla orgunnitud. 

Olgu mainitud, et sedapuhku varjupaigas löömaks ei läinud ja kõik toimus väga viisakalt ning meeldivalt. Saue valla poolt oli kohal Marju Norvik. VTA-st Harles Kaup jameie gängist Tanel Veskimägi. Tänks kõigile asjaosalistele.



Sellega see lugu kahjuks veel ei lõpe! Majaomanik kuulis keldrist kurblikku mjägumist. Jätsime keldriluugi lahti, panime süüa-juua, aga fantoomkass näole ei andnud. Täna oli lõpuks õnn meie poolel. Et vältida igasugu süüdistusi, mis pr.KG-ga võivad tekkida, siis kaasame tema keissi puhul alati ka politsei. Loomasõpradele juba tuttavaks saanud politseiametnik Aile Kask kirjutas:

"Tere taas! Saime peale pikka püüdmist ja majaperenaise puruks tõmmatud kätega selle täiesti metsiku kätte toast. Ta oli ikka täiesti greisi. Ja kohale tuli valla loomapüüdja, kes oli just samal ajal Sauel.

Puuridest tema autos ringitõstmisel sai ta loomapüüdja autosse lahti ja meist jäi ta sinna teda püüdma. Kass haises nagu tõhk. Mõtlesin ta alguses enda juurde viia, aga see plaan jäi kiirelt pooleli."


Praegu on kiisu Haabersti loomakliinikus vana hea tuttava Olga Sjatkovskaja hoole all. Homme läheb ta hoiukodusse. Olgu mainitud, et üks emme koos poegadega oli kevadel Haabersti kliinikus ja see täna püütud rändur on üks neist.

Naabri-Jüri hoiab meie palvel elamisel silma peal ja maja ümber nägi ta veel ühte "vesihall "piraati" ehk samasugust ükssilma nagu meil juba käes on. Kätte end ei anna. Tema loodame homme arreteerida ning edasi läheb ta juba Viimsisse Ülle Jalukse juurde arestikambrisse. Lõpp sel omapäi jõlkumisel!

Kurb, aga kõik pr. Gaveri juurest toodud kassid on üliarad nagu nad poleks kunagi inimest näinud. Hoiukodude rahvas sotsialiseerib ja näeb kurja vaeva ning esimesed vaevumärgatavad edusammud on juba ka käes. Aega muidugist läheb enne kui neist täitsa tipp-topp perelemmikud saavad.


"Gavergate" pole kaugeltki lõppenud. Kui ma vaid saaks rohkem rääkida, aga kannatage veidi - elate kauem. Mõistagi oleme tänulikud igasugu abi eest, sest "gavercattide" lõplik arv pole veel kaugeltki selge.

Loomapäästegrupp MTÜ
EE437700771003183318


VTA poolt Katrin Gaveri käest ära võetud kasse saad toetada ka meie annetustelefonile helistades:

900 1313 (5.-)
900 1414 (10.-)