15 detsember 2019

"Verine pühapäev"

13 ja reede on kurjakuulutav, sest just sel päeval hakkas üks paavst kunagi ammu ristirüütleid maha nottima. Meie kavatseme selle nüüd ületada ja tulevikus saab 15 ja pühapäev oleme selline päev, mil rahvas aknaluugid suleb ja kodus passib.

"Veri, hirm, pisarad, paanikas turistid, terror!", on vaid mõned pealkirjad, mis homme välismeedias ilmuma hakkavad. Hommikusel instruktaažil hakkasime lihvima taktikat.




"Laseme koerad lahti! Siis annetavad inimesed täiesti vabatahtlikult kõige parema meelega! Te ikka hoidsite neid nädal aega söömata?", pärisin kokkutulnud leonbergerite omanikelt.

"Ei-ei, alul proovime ikka heaga ja viisakalt!", lükkas tänase ürituse korraldaja Karl Aksin minu geniaalse plaani ümber. "Ründame nagu LHV salagendid kaubanduskeskustes - stoilise rahuga, viisakalt, järelandmatult!"

"Hästi! Alul proovime heaga ja siis laseme kohe koerad lahti! Mul on sponsorite poolt hunnikus lihatükke kaasa antud ja need poetame salaja inimeste taskutesse - koertel siis kõrgem motivatsioon ja inimestel ka toredam nende eest ära joosta. Need, kes terveks jäävad on tõesti tänulikud ja hakkavad veel usklikutekski!"

"Ei-ei, koeri lahti ei lasegi!", oli Karl jälle vastu.

"Kohe täitsa mitte üldse või?"

"Kohe täitsa mitte üldse jah!"

"Siis pole ju mingit lusti ega lõbu! Inimestel kah igav kui nendega niisama juttu teeme!"

Säh mulle kooki moosiga ja meie kauni vabariigi kauni pealinna veel kaunim Jõuluturg ilmselt tänavu siis välisuudistesse ei jõuagi. Päris kõike kirjutatust ei maksa nüüd puhta tõe pähe ka võtta, aga mis siis ikkagi praegusel ajahetkel Tallinna Vanalinnas toimub?

Leonbergerite kennel Faithful Amigo ja sõbrad korraldavad heategevusaktsiooni Loomadepäästegrupp MTÜ toetuseks. Ei muud ja astuge aga ligi - puhume juttu ja saate teada, millega Loomapääastegrupi vabatahtlikud igapäevaselt tegelevad.