10 detsember 2019

"Gavercat nr.22 - Mustikas läks päriskoju!"

Põrgust paradiisi ehk esimene õnnetu hing frau Gaveri klassikolooniast on oma kodus oma inimese juures.

Suur asi, sest üleliigseid kiisusid on tuhandeid ja taoline õnn tähendab kasside maailmas sulaselget peavõitu! Eile kirjutasin esimesele loovutuslepingule alla ja soovisin nii kiisule kui perenaine Tiinale pikka elu ning mõnusat koosolemist.

Ma ei hakka tulevikus nimeliselt välja tooma milline kiisu, kelle juurde läheb ja seda vaid sellepärast, et head inimesed psühhoterrorist KG tagakirumise ja vaenamise alla ei satuks.

Kui mälu ei peta, siis keegi otsis oma musta, kurgu all valge laigukesega kassi taga. Olla kevadel Sauel pihta pandud või kaduma läinud. Ilmselt "Mustikaks"-ristitud kassike see siiski pole, sest vanus ei klapi.


Ka teine hiirekuninga hakatis, kes "Suure Kassisõbra" sekkumise tõttu vihma käest räästa alla sattus, on oma kodu leidnud. "Tilluke pime" kolib ilmselt juba täna Saaremaale, Leisi ja harjutab praegu Ülle Jalukse tütarde hoole all pingsalt saare murdes mjägumist.

Silmaoperatsioon teostatakse Kuressaares "Taluapteek loomakliinikus" Lea Hioväin'a poolt ja Jõulupühadeks on ka see mure murtud. Kõik on kokku lepitud ja nii on pisikesele parem kui kohe oma koju saab. Seal teda ka teine "pime" koos sõpradega ootamas ning koht on hea. Uskuge, olen külas käinud ja tean.

Opi maksumuse ja hilisema vaktsineerimise eest tasub Loomapäästegrupp, aga sellega meie gängi jaoks temaga seotud päästmine lõpeb. Juba lähiajal loodan korralikud fotod kõigist 25-st nn "Gaveri kassist" Facebooki üles riputada. Senised on talumatult kehvad ja sestap on see veninud.

"Mida sa issi jõuludeks tahad?", päris hiljuti üks mu täiskasvanud tittedest.

"Tahan, et Gaveri kassid head kodud leiaksid! Vat see oleks kõva kink!"

"No sellega ma küll aidata ei saa!"


Muidugi ei saa, aga Teie saate! Kui on plaan enne Jõule heategu teha ja mõni kiisu tänavalt ära päästa, siis andke julgelt teada: heiki@animalrescue.ee või 1414

Teengi kohe koduotsinguga algust ja pakun täna välja halli armsa ühesilmalise iluduse. Ega ma temast palju tea - arg, aga kohaneb kiiresti, tahab lähedust ja nurrub kõvasti, emane või isane, üks kahest, tõesti peast ei mäleta, aga küll me selle kohe papritest välja uurin.