07 detsember 2019

"Läbi roosade prillide"

Kõige parem antidepressant on loodus. Kes teab, see käib ja oskab näha. Kes mitte, see ostab "Xanaxit" või elab end sotsiaalmeedias välja.

Jumal tänatud Facebooki eest, sest vastasel juhul need närvihaiged ju piinaksid loomi või hullemad killiksid isegi inimesi. Mõistagi enamus neist istuks siiski hullumajas või vähemalt külastaks üsna tihti psühhiaatrit, mida tänased netiräuskajad ilmselt päriselus ka teevad.


Valneri reegel nr.1 - ei loe ja ei kirjuta kommentaare ning kui midagi väga kripeldab, siis vorbin hoopis artikli valmis. Mu kirjutised on aga nagu "ühesuunaline tänav" ning tagasiside või kellegi reaktsioon jääb mulle enamasti teadmata. Ei huvita lihtsalt! Pole ka aega jälgida.



Nii kannategem see kirumine ja hala ära, kuigi vahest teeb endagi meele väga mürgiseks. Tundsin, et hakkan netihüsteerikute sarnaseks muutuma, aga läksin tagakirumise asemel hoopis taas koos koertega metsa. Loodus pakkus lohutust ja vaimustavat värvidemängu - täielik roosamanna ja ka me ise olime nii roosad ja nii chillilt rõõsad ....

Ja siit tuleb minu nädalalõpusoovitus:

"Vältige igasugu loomagrupid haisvaks mädamülkaks muutnud patsiente. Need nimed korduvad ja korduvad kõikjal, aga kohelge neid nagu haigeid ja kõik loksub paika. Veel parem minge metsa! Täitsa ausalt!"