12 detsember 2019

""Gavercat nr.27" kah enne suurt külma lõpuks käes!""

Nüüd võib vist vähemalt Sauel asuva eramu juurest provva Gaveri kassisaaga lõppenuks kuulutada küll. Järelnoppimine oli edukas ja tänud siinjuures naabrimees Jürkale, kes viimase kiisuga sõprust tegi ja ta ise kinni püüdis.

"Miks paljudel üks silm, teistel isegi mõlemad väljas on? Ega see mutt ometi ise torganud?"
, oli papi mures.

"Ole nüüd ja olgu see tädike, milline iganes, aga seda ta nüüd küll ei teinud. Traumad, kaasasündinud jamad, ei muud!"


Ka see kiisu on arg, mis arg. Tühi silmakoobas jookseb mäda ja vajab operatsiooni. Ülle pere hoolitseb ka tema eest. Säh sulle Gaverit va kassisõpra ja mu viha vaid kasvab. Täna jään veel viisakaks! Rõhk sõnal "täna!"

Kahest eilsest kiisust ka, kellest lühidalt juba kribasin. "Gavercat nr.26" oli nii kehvake, et loomaarst Olga Sjatkovskaja jättis ta Haabersti kliinikusse järelvalve alla ja hoiukodusse ta ei saanudki. Väljavõte haigusloost:

"Kassipoeg emane, 1,430!!! Alatoidetud. Parasiite väliselt ei ole. Veres kõrged põletikulised näitajad, statsionaarne ravi."

Tiina Vest on nüüd uhke kassiomanik, ristis uue pereliikme Mustikaks ja tegi talle täna vaktsiinigi ära. Ulla andis oma pesamunale nimeks Frida. Soomlanna kirjutas nii:

"Kaks korda päevas on Frida saanud silmaravimeid. Väga hästi sööb ja natukene juba mängib. Sa ei tea mis juhtus pool tundi tagasi. Ta hakkasi nurruma mu süles esimest korda!"

Vat sellised lood ja annaks Jummel , et Sauelt rohkem "gavercat'e" välja ei ilmuks! Isegi kui ilmuvad, siis hätta nad ei jää - Jüri kutsub meid kohe välja.