17 detsember 2019

"714 +150"

 Loomapäästegrupi raamatupidaja Nõps ja tema ihukaitsja Ruudi lõpetasid just raha lugemise ning ühtekokku sisaldas Tallinna vanalinnast nädalavahetusel leitud aare 714 eurot, 76 senti ja 150 rubla.

Päris tänaval vedelemas või maa seest see aare siiski välja ei tulnud vaid tegemist on nädalavahetusel Leonbergerite kenneli "Faithful Amigo" ja nende sõprade poolt ellukutsutud heategevusaktsiooni lõpptulemusega. Mäletatavasti kogusid nad annetusi Loomapäästegrupi hoole all olevatele vigastatud loomadele ja lindudele.



"Ei läinud nii hästi kui lootsime! Siiras soov oli ikka 1000 eurot üle anda", on peakorraldaja Karl Aksin veidi õnnetu.

"Ole nüüd mees! See on ülivägev ja kui lisada ka annetuskõned teinud rahvas, siis tonn ongi uhkelt täis või ületatudki!" 

Lusti oli ja tundus, et ka väljamaalastel, kes suurte kutsadega pilti või neile pai tegid. Nõps ja Ruudi gängi päästekaubiku kahel esiistmel oli nähtus omaette ja jaapani turistid võtsid neist tehtud fotosid kaasa sadakond või rohkemgi.

Tore päev ja suur abi meie väikesele gängile!

Loomapäästegrupp tänab:

Karl Aksin, Roger Andre, Elina Ahtiainen, Anni Privits, Kadi Haljand, Annaliisa Loorits, Kadri Aksin, Dagne Kuusik, Ülle Kuriks, Jaigi Puusaag, Merili Aksin, Penner Lemmikloomapood, Platinium, Royal Canin, Blossa, Aura, Ustav Sõber, Piletilevi ja Nimeta Baar

Olge te 714 tuhat korda tänatud ja mingu meil kõigil hästi!