09 detsember 2019

"Ülesanne nr.65 - feministi ahistamine"

Võtsin täna ette "2019 soovide nimekirja" ja enamus punktidest on edukalt täidetud. Mõned, nende seas ka tabelis kuuekümne viiendal kohal asetsev "tuntud feministi seksuaalne ahistamine", oli aga veel tegemata. Helistasin kohe Fideelia-Signele:

"Tule ruttu Sõle kliinikusse! Kassid surevad! Vist süüakse ära!"

Poole tunniga oli tuntud kassisõber kohal. Minu eeliseks oli ootamatu rünnak ja varitsesin ukse taga. Nii kui ta pahaaimamatult sisse astus, haarasin kohe ümbert kinni ja kallistasin kõvasti-kõvasti.

Oi, ta sikutas ja sakutas! Siis läks näost punaseks ja seejärel valgeks. Kokutas arusaamatuid sõnu ja seisis nagu puuslik. No kohe üldse ei liigutanud. Nii ma ta sinna jätsingi, aga palusin Sõle kliiniku arstidel pilk peal hoida.

Pooleteist tunni pärast Siki kõnevõime taastus ja ta suutis teha juba ka lihtsamaid liigutusi. Ole sa tänatud hea naine, et hädast välja aitasid! Vähemalt see ülesanne sai kaelast ära.

Nii, nüüd jääb täita veel ainult 16 tööd. Mis siis veel? Minna isa-poega Helmega gay-paraadile. See on lihtne. Kõige raskem saab vast olema Siim Kallase vuntside maha ajamine. Pole hullu, saan hakkama, see on ka tegelikult palju lihtsam kui Signe ahistamine .......