01 detsember 2019

"Tere uus kriminaalsüüdistus!"

21 sajand. Eesti Vabariik. X-vald. X-talu. X-üürnikud, kes lasid maksmata jalga. Koer jäeti maha. Ootab ja ootab suures külmas kuuris. Nälgib.

Taluperemees leidis ja läks vähe närvi. Mitte maksmata üüri pärast. See polnud suur - mõnisada eurtsi. Koera pärast läks närvi. Väga närvi. Hell süda on mehel sees noh.

Malluka kohtuotsuse valguses ei tohi koeraomanike kohta öelda, et nad on südametud mölakad, munnid, värdjad, sadistid ja täielik saast, kuigi seda nad on. Solvuvad ja solvata ei tohi! Koera hüljata ka ei tohi, aga seda tehakse pidevalt. Kohtuhärradel ja -provvadel pole selle vastu midagi. Peaasi, et ei solvata! Sitta need loomapiinad! Nad pole ju elus! Vabandage mu keelekasutust. Nimme keeran vinti üle!




Eesti seaduse järgi on loomaomanikul loomale ehk talle kuuluvale asjale õigus isegi siis kui ta on hoolealuse surnuks peksnud või näljutanud. Just tema otsustab, mis elukast edasi saab ja võib nõuda isegi eutanaasiat, sest see on OMANIKU õigus.

Võib muidugi kinkida ka oma elukaaslasele või samas elavale lapsele/vanematele/sugulastele ning looma piinad jätkuvad. Hea seadus! Kuradi moluskid. Vabandust! Ma ei tahtnud nii öelda seaduseloojate kohta. Ärge ometigi solvuge juriidilised sitapead! Tänu teile on tõe, õiguse ja õigluse mõiste siin riigis rohkem deformeerunud kui nõuka-ajal!

Oleks mul ometi tuss ja tissid. Ütleks, et käperdas ja ahistas. Ütleks, et peksis. Ütleksin, et tundsin hirmu ja elu oli ohus ning tüüp pannakse tõendeid uurimata kinni nagu naksti. Ärge vaielge vastu, et nii see ei käi. Mul endal kohtuotsus teile ette näidata. Nii saaks jätist karistada. Ta naise peale hammas muidugi ei hakka. Too ütleb, et hoopis ise peksin ja olen vennikesega samas kongis. Tegelikult asi seegi ja õiglus võidaks .....

Tere uus kriminaalsüüdistus! Vägisi teevad inimesest varga, aga mul on ka pohhui. Tõestage! Ka mina oskan valetada ning kohus on ilmselt viimane koht, kus tõde rääkida tuleb! Isiklik kogemus ütleb, et valetajatel läheb sealmajas palju paremini .....

Kutsa-kullakene, tulevane "nähtamatu" koerake, kes kohe-kohe "haihtub". Kannata natuke veel. Abi on teel. Ka uus hea kodu koos üksiku ja lahke perenaisega, kes lubab sind armastada kuni surmani, on juba olemas. Annaks jumal talle mõistust sinuga Facebookis mitte uhkeldama hakata. Siis on kõik pekkis ja pead oma vaimuväärakatest omanike juurde tagasi minema! Mina joosen pollarite vahet ja lõpuks pean silmnad häbis süümõistmist kuulama. Annaks Jummel uuele perenaisele mõistust!

"Vargapoisi elu pole kerge,
kerge pole rist mu südamel ......."

TÄIENDUS! Pärast selle loo ilmumist võttis Donna-nimelise koera peremees ühendust ja väitis, et koer polnud üldse nii kaua üksi kui taluomanik väitis. Veel ütles mees, et viis koera sama sugulase juurde tagasi, kellelt ta sai omal ajal võetud. 

Kontrollime üle ja viskame pilgu peale. Mitte paha, vaid ikka Donna heaolu pärast. Veel lubasin, et kui Donna võeti tagasi vaid nö "olude sunnil", siis Loomapäästegrupp on nõus talle uue kodu leidma.