17 detsember 2019

"Katame lauad! Donna peab jõulud juba oma uues soome kodus!"


"Hei ystävät! Olen nyt melkein kotona. Haukan jo suomea. Kylmästä pihasta lämpimään sänkyyn! Kiitos kaikille, jotka välittivät! 

Teidän ystäväsi Donna."

Ka mina tänan lugemast ning eraldi kniks ja kraaps loo jagajatele. Saime hakkama ja üleliigne koer ei ole teps mitte enam üle. Otse vastupidi. Asjasse pühendatud Liina kommentaar:


"Olen alati arvanud, et koerad, kes meie ellu tulevad, on meile määratud. Nii on ka Donnaga. Võtsin Erkoga ühendust peale oma ühe koera traagilist kaotust. Kuna koerad on nii erilised hinged, tahtsin pakkuda mõnele väiksemale koerale ajutist hoiukodu. Koer kellele tahtsin hoiukodu pakkuda oli õnneks juba päris koju saanud.

Siis rääkis Erko Donna keerulisest käekäigust. Teadsin, et minu õde oli otsimas koera. Otsustasime Donnaga tutvuma minna, ning ta võitis koheselt meie südamed. Olenemata Donna senisest kurvast saatusest, usun, et edaspidi saab Donna armastuse üledoosi, palju voodis kaisus magada ning õppida uuesti inimesi usaldama. Aitäh Teile Heiki ja Erko imelise töö eest, mis Te teete. Te olete suure südamega inimesed!"