20 august 2020

"Valge lendur" soovib kena pidupäeva ja ootab kodupakkumisi!

"Mu daamid ja härrad! Palun riigihümni kuulamiseks tänasel pidupäeval tõusta. Mina kassina tõusin ka ja luban pidulikult kuni õhtuni ainult tagakäppadel ringi tatsata.

Tegelikult olen ma muidugi sunnitud nii kõndima, sest esikäpad olid purud, aga kinnitan, et need on juba peaaegu kinni kasvanud. Ilmselt juba emsaspäeval võetakse "rauad" välja ja siis hakkan taas kassi kombel liikuma ning alates tänasest ootan ka kodupakkumisi. Hurraa ja katkem lauad!"


Jutt siis Kundas maja eest oimetuna murtud esikäppadega leitud kiisust, kellele head inimesed abi otsisid. Pererahvas ilmus ka välja ja täna on teada, et õhulend sai alguse viienda korruse aknaplekilt. Naabrite sõnul olla ta seal pidevalt maganud ja turninud.

Võib juhtuda, et kiisuke muutub samuti "nähtamatuks", sest tagasi nad teda enam pärast hirmkalleid operatsioone ei saa. Jantimist oli ja mitte vähe. Asi polegi tegelikult rahas vaid suhtumises, mis meie hinnangul pole selle imearmsa kiisu vääriline.

Kes temasse ää armus, andku aga teada. Head taasiseseisvumispäeva ja vabandan kõigi eest, keda pealkirjas olev sõna "valge" solvas. Eesti tulevik on uute reeglite kohaselt ikka tume ja ainult tume ning aasta paari-kolme pärast on sellised vaegmustad kassid siinmail üleüldse keelatud.

Lisaks ei tohi juba sellest aastast alates enam kasutada sõnu loomapiinaja ja see pole üldse oluline kui julmalt ta oma looma kohtles. Ei tohi ja kõik ning herr Sarv saadab kohe nõude. Mina sain ka ja märgid hullemast vaikimisajastu saabumisest kui nõuka-ajal, on täitunud.

Kas see paneb mu suu kinni ja oma naha päästmiseks jätan loomapiinajate teod vaid enda teada? Olge nüüd sõbrad ja sel juhul te ei tunne mind üldse, sest nüüd hakkan ma lisaks päästetud loomahingedele ka solvumissüüdistusi ja kahjunõudeid koguma. Imelik tee on meil käia ja imelik aeg elada ning tunnen aina enam, et ma ei sobi enam üldse sellesse "uude arusaamiste ruumi", aga eks kuidagi tuleb kohaneda.

Kohenege siis ka ja harjuge, et mõrtsukas pole enam mõrtsukas, lits pole lits, varas pole enam varas ka ja loomapiinaja on üleüldse väga tore inime. Vene ajal tehti ikka nalja ja kriitikat ka, aga sõnum peideti ridade vahele. Eks tuleb sama teed minna ja see konto sulgeda, et avada uus anonüümne ning sinna teha postitusi vaid avalikest Wi-Fi võrkudest, et lupardite julmad teod loomade kallal saladuseks ei jääks.

Head aastapäeva mu vaikivad sõbrad ja suud kinni! Sõna ei ole ammuilma enam vaba ja president valetas! Head solvujate, pealekaebajate ja vingujate-hädaldajate riigi jätku ning tere tulemast ajastusse, mil kõik seniõpitu ja normaalne on ühtäkki vale, paha ja ebanormaalne.

Ahjaa, kiisule pakkuge ikka kodu ka - see oli selle postituse algidee, aga mõte läks lappama, sorry!

1414, help@animalrescue.ee