26 august 2020

"Järjekordne jõhker rebasetapp! Kas taandareneme?"

Kas olete tähele pannud, et tapmisi oleks just nagu viimasel ajal rohkem ja seda ka inimeste maailmas. Ja need muutuvad aina julmemaks. Vähemalt kui vaadata loomade retsimisi? Arvate, et küllap on asi selles, et märgatakse rohkem ja siis jääb lihtsalt selline mulje? 

Loomadevastast vägivalda on siiski rohkem ja see on täiesti loogiline, sest karistust pole karta vaja. Loomapäästegrupp ja Loomakaitse Liit on saanud tänaseks ka vastused ametkondade juhtidelt ning kirjakestes kinnitatakse, et kõik on kuradi hästi ja õieti. Kui vaadata rahvaalgatust "AITAB!" loomadega seotud seaduste karmistamiseks, siis inimesi väga see teema ei koti - 3186 allkirja ja 40 ühinenud MTÜ-d-firmat pole see mass, kelle pärast poliitikud viitsiksid midagi muutma hakata. 

Olgu siis nii ja ehk olemegi väga verine ja julm ühiskond. Ja ärge virisege kui vabatahtlikele helistate, et kõik nii pekkis on, sest see on ju teie enda soov, et riik just selline oleks. Selle aasta märksõna on sadistlikud vallaametnikud, kes kehtestavad kolkas omi seadusi. Go Estonia, Go! Fuck youself Toomas Vannas! Ilve Kahro, fuck yourself too! 

Ja nüüd ootan kirjakesi advokaatidelt, sest sai ju "lugupeetud" vallaametnike eneseväärikust solvatud ning kõik on mõistagi laim. Olgu siis nii, aga üks asi tahab veel õiendamist ja nimelt see, et minu patsiendid ja kliendid on ka tegelikult süütud! Vat nii!