21 august 2020

"Haihtun"

Nüüd on see peaaegu käes. No seesamune asi, millest juba maikuus unistasin ja raudpoltkindla plaani tegin. Elul on aga selline kihvt komme, et viskab aga muudkui vimkasid sisse. 

Ka seekord läks kõik nihu ja nii hullu suve ei mäletagi - rämedalt pihta saanud loomi-linde, kellest hääl juhul ehk pooled abi said. Teen selle ära ja siis aidaa. Teen tolle veel ja siis aidaa. No õukei, paar asja veel, aga siis tulid Arina ja Žoriku kuju mõte ja Haapsalu kassitapp sinna otsa. No õukei-õukei, teeme selle "AITAB!"-kampaania ka veel ära.

Nimekirjas on asju hunnikus, aga las jääda - küll jõuab ja pole need nii pakilised ühti. Olen palju kirjutanud loomadest, kes muutuvad nähtamatuteks ja haihtuvad. Nüüd kavatsen sama trikki lõpuks ometi ka enda peal katsetada. Äkki õnnestub, numbri peaks ka ära vahetama - kuni 50 kõnet-messi-meili päevas - too much, ära lämmatate.

Puhkus on selle asja nimi? Kutsuti vist niimoodi? Ei mäletagi enam. Kogesin teist viimati ammu-ammu. Seadusega lubatud töötunnid kahvatuvad vabatahtliku jantimise kõrval kui seda südamega teha. Ärge siis pahandage kui mind nüüd mõnda aega ei taba. Kui varem ei kuule-näe, siis Žoriku skulptuuri avamisel ikka ehk umbes paari kuu pärast. Nii ma arvan. Nii ma loodan.

Ärge siis mulle helistage-kirjutage ja valige ikka 1414 või help@animalrescue.ee

"Rendime, rendime saare peal sauna
ja siis keskele, keskele flora ja fauna.
Me heidame, heidame turjale paunad
ning leiame, leiame lootsiku roost.
Ja aidaa, ja aidaa, paunad paati ja kaome
kauaks siit painavalt maalt ...."