01 august 2020

Koeraomanik Merike Kisla: "Isased koerad tuleb kastreerida või tappa!"


"Mina pole süüdi, mina pole süüdi! Ta ise tuli!",
vabandab poolapaljas naine kui armukese kaasa ühtäkki sisse astus. Selge see, et keegi poleks ju tulnud kui poleks lahkelt kutsutud.

Sama lugu koertega ja pole vaja isaste penide peale vimma pidada kui su enda emane neid külla kutsub. "Looduse kutse" ajab hulluks ja isased koerad läevad kasvõi läbi seina ning ei aita siin peremehe käsud ega keelud. Nad tunnevad emase "lõhna" lausa 5 kilomeetri kauguselt. Nii teadmamehed väidavad.

"Kui veel näen oma hoovis, siis panen mürki! Miks peavad emaste koerte omanikud  oma koerad kinni hoidma kui mingi kuradi nässakas jookseb aias ringi? Kui muu ei aita, siis tõesti tuleb appi võtta muud meetmed!", kurjustab ja ähvardab emase koera perenaine Merike Kisla Facebookis. Vat sulle siis koerainimest! 

Mnjah, aga minge visake sinna Merikese aeda siis kohe rohkem mürki, et ta enda koerale ka jaguks - ega ühe isase koera tapmine probleemile lahendust too vaid algpõhjus tuleb ikka elimineerida! Eks ole? 

"Miks peavad isaste koerte omanikud omad koerad kinni hoidma kui mingi kuradi emane nässakas nad kodunt minema meelitab!?"

See oleks tase ja koeratapp lähebki laht! Eks ole? Lugege ja mõelge kaasa!