16 august 2020

"Hurraa! Kaks tillukest loomasõpra sündis juurde!"

Üks Loomapäästegrupi hea sõber sai kahe imearmsa lapsukese emmeks. Tema naissoost boss kirjutas hommikul kohe algatuseks välja korraliku verbaalse keretäie, et mitte öelda sõimas näo täis. 

Ilmselt ei lähe taoline "õnnitlus" eales meelest ning polegi oluline kas ülemus teadis raskest ööst või mitte. Kõik me teadsime, et aeg on käes ja perelisa kohe-kohe tulemas.

Loomapäästegrupp küll õnnitleb kogu peret ja oleme rõõmsad, et Maarjamaale kaks tillukest loomasõpra juurde kasvavad. Kõik hakkab pihta maast madalast ja pole kartustki, et selles peres teistsuguseid väärtushinnanguid jagataks.

Veel annab see lugu tunnistust sellest, et mehed on palju informeeritumad, viisakamad, südamlikumad ning tuhat head asja veel. Ei usu?

Aga kujutage ette naistesauna ja vaest meest, kes sinna kogemata sisse astub. Kisa, lärm, kirumine, kuuma ja isegi musta veega loopimine! Väga inetu, ebaviisakas ja isegi äärmiselt mittetervislik ning ebahügieeniline. Eks ole?

Kui naine astub aga meestesauna, siis kõik mehed on viisakad - kutsuvad lahkelt edasi ja on ääretult abivalmid eksinud hinge suhtes. Järelikult mehed ongi toredamad ja siinjuures veel üks südamlik kalli-ralli sinna Läänemaa poole teele - mingu teil alati hästi ja palju-palju õnne! Katame lauad!