26 august 2020

"Hurraa! Loomapäästegängil on oma tee!"

Pole siin hurraatada midagi, sest gängil on oma tee alati olnud, mida kas vihatakse või armastatakse. Mõned võtavad eeskujud, teised teevad seljataga maha, aga täitsa vaiki pole keegi.

Ometigi on asi kilkamist väärt, sest nüüd on meil ka see teine täitsa oma tee olemas, mida mujalt väga ei saa. Ja nimelt segas Lääne-Virumaal asuv perefirma Kubja Ürt OÜ kokku spetsiaalse teesegu, mida ostes toetad gängi ehk, et kogu papp läheb ühingu toetuseks ja loomade raviks.

Pihlakas, õunatükid, kibuvits, must sõstar, tume rosin, hibiskuseõis, sidrunhein, rukkilille- ja päevalilleõied on need salajased koostisosad, mis suhu hää meki jätavad ja looduslikku powerit lisavad. Inimkatsed on tehtud ja need olid väga edukad.

"Mul hakkasid ainuüksi paki nägemisest "päevad" pihta ja pärast tee joomist läksin püstihulluks nagu teismeline", rääkis Laane talu perenaine 96 aastane Leevi oma kalli kaasa matustel. "Kahju, et mu Endel seda ei joonud. Muidu oleks ta süda voodirõõmudele vastu pidanud!"

Vanaproua Leevi otsib kolmekümnendates abikaasat ja kavatseb korra veel ka emarõõme nautida. Vat sellised lood on selle gängi teega ja sõltumatu labori poolt viidud uurimine tunnistas selle ülekaalukalt väga tervislikuks, mis mitte vaid memmede vere vemmeldama paneb vaid ka taatide vikatid taas läikima lööb. Esimesed 50 pakki lähevad müüki juba sel nädalavahetusel Põhja-Tallinnas toimuval Koplifestil. Eila sain kleepsud ka kätte.

Praegusel ajal vajavad käed imetihti pesemist ja ka enne sängi heitmist on viisakas end ikka puhtaks küürida. Kõige parem on seda teha meie teise toetaja Signe seebid OÜ 100% looduslike seepidega. Neist pikemalt räägin aga juba siis kui pakendid valmis ja kaup müügiküps on.

Kubja ürt toodanguga saad tutvuda siin

Signe seebid on ritta säätud sellele lehele