09 detsember 2021

"Väga hea päev oli! Ma lausa õnnelik!"

Fotol olev koer ei ole antud sündmusega seotud
Täna oli kuradi hea päev, olen nii õnnelik, et lausa tahan seda rõõmu teiega jagada - kiisupoeg jäi ellu, Tommi opp oli väga edukas ning üks Soome ja Läti vahel tundmatus kohas lehmaketis peetav pisike nuustik "haihtus" sooja tuppa otse voodisse teki alla.

"Oi ta oli õnnelik ja jooksis nagu segane kui vabaks sai. Oi ta oli näljane, sest räpases kausis oli vaid külmunud kruubipudrulöga, millest tükki kätte ei saanud. Seegi kolm päeva tagasi pandud. Oi ta on kleepekas, kes oma päästjatest enam millimeetritki maha ei jää!"

Ma nii tahaks teda teile näidata, aga ei saa. Saate aru küll.

"Pekki Valner! Sa tegid minust nüüd kriminaali!", on gängi verivärske vabatahtlik üllatunud kuid temast õhkub rahuolu ja õnne. Saatsin talle kohe vastuse:

"Hea töö, eksam sooritatud, gängi vastu võetud, aitäh!"

Peabki olema enda üle uhke - see oli hea päästmine. Vaadates külmakraade, siis ehk suisa elupäästmine. Naabrite sõnul on üsna mitu nässakat keti otsas surnud, aga kohe võetakse uus. Praegu oli kriitiline olukord ja sestap tegutsesime käbedalt. Naabritega leppisime aga kokku, et nii kui uus kutsikas taas võetakse, siis lendame juba ametlikult selga ja tarime omaniku kohtusse.

Tegelikult ma valetasin nuustiku kohta, et kõva poiss välja paista, naistele meeldida ja neilt laike välja kerjata. Nüüd on ka see välja öeldud. Häbi on. Andke mulle andeks! Mis nuustik? Unustage ära! 

Jumalad on taas loomapäästegängi ja meie hoolealuste poolt! Annaks saatus, et see periood võimalikult pikalt kestaks!