22 detsember 2021

"Kingin sulle jõuludeks armastust!"

"Kingin sulle jõuludeks teistsuguse elu. Sellise elu nagu iga koer väärib! Ma kingin sulle armastust! Sa ei tea veel täna, mis imeelukas see armastus on, aga varsti sa ei saa ega suuda ilma selleta elada!"

Antud loo juurde ma rohkem väga miskit lisada ei saa. Saate aru küll. Nagu selgus, siis juriidiliselt takkajärele miskit teha ei anna. Sestap provotseerin - tahaks ju näpuga näidata ja loodan, et endine koeraomanik või tema pere endid puudutatuna tunnevad ning räuskama kukuvad.

Ärge hoidke end tagasi kullakesed ja pöörduge kuhu vaja ning röökige kogu ilmale kuidas teie inimõigusi on rikutud. Siis ma olen sunnitud vastama ja räägin suurima heameelega täisnimedega kuidas te loomi peate, kus elate ja töötate ning kaevan ehk mõne luukeregi välja, mis teile tuska, aga lugejatele suurimat häämeelt valmistab. Ootan!

Loomasõbrad tundku aga rõõmu selle pisikese karvapalli üle, kes poolkülmununa teki alla ja suure armastuse keskele peitu sai - tema eluke muutus 500% ning loodetavasti ununevad nooruspõlve õudused, näljatunne ja mölakatest koosnev pererahvas õite varsti. Veider, aga nad ei vaata isegi tagasi kui nn kodu juurest minema tatsavad ja on lausa õnnelikkuse kehastused.


Ilusaid Jõulupühi meile kõigile ja katame lauad! Meie gängi tegevusele saad alati soojast toast käsi määrimata kaasa aidata ja uute õnneliku lõpuga muinaslugudeni mu sõbrad head:
  • Loomapäästegrupp MTÜ
  • EE437700771003183318
  • Lindude-loomade toetuseks
Loomapäästegrupi annetustelefonid on:
  • 9001313 (5.-
  • 9001414 (10.-)
  • 9002323 (25.-)