21 detsember 2021

"Jõuluks koju - Luna"

Hädad ja haigused käivad ikka inimesi mööda. Tegelikult käivad need mööda kõiki elushingi, kuigi inimloom kujutab ette, et need tema hädad justkui kõikse olulisemad ja suuremad siin ilmas on.

Luna pere sattus ka hädasse. Kuna tegu pole looma suhtes pahade omanikega, siis jäägu kogu probleemide sasipundar minu ja riigiametnike teada. See pole oluline. Tähtis on aga see, et Luna on meie gängi hoole all ja soovib veel sel aastal päris oma inimese üles leida.

Luna käpp oli haige ja sestap toimetasime ta kohe Sõle loomakliinikusse arstile. Pääses korra aiast välja ja kurjad keeled rääkisid, et sai autolt löögi. Lora puha! Hoopis teise koera hammustus, mis varsti terveks saab!

Luna on umbes kaheaastane põlvekõrgune emane koer, paksu tiheda karvaga. Keel on lillalaiguline, chow-chow tõugu emmelt päritud. Esialgu tundub, et sobib nii teiste koerte kui lastega. Ei ole häälekas, pigem väga rahuliku loomuga. Pakun huupi, et üksi kodus olemine nõuab harjutamist, sest tahab väga koos inimesega olla. Luna ei ole intensiivne ega aktiivne, rihmast ei tiri ja sobib seega ka veidi eakamale inimesele. See võib muidugi muutuda kui esmane stress taandub ja ta taas end kindlalt oma karja ehk pere keskel tundma hakkab.

Kirjad teele, kel majake tühi tundub ja neljajalgne sõber sinna oodatud on. "Väga hea naine on mul, soovitan kõigile!", viskasin ma kunagi villast. Lunaga on sama lugu - väga hea koer on ja soovitan kõigile! Kordan korra üle veel meie gängi kirjutamata reegli, mis on pühamast püham - ainult õuekoeraks ei anna ja ketti aheldada ei luba!

help@animalrescue.ee