09 detsember 2021

"Koroonafond. Väga paha asi!

Koroonafond. Väga paha asi. Naabrimutt jäi kohe haigeks. Sureb jalapealt maha. Nagu sõjaveteran - kiliseb-koliseb, lonkab ja möliseb. Rahal on inimese tervisele laastav mõju!

Käib mööda arste ja uuritakse põhjalikult - ikka kaks pikka päeva juba olnud. Saaks vaid papi kätte. Vabandust, ikka tervise korda. Mu koertega ta ka väga väljas enam ei käi - lihased valusad ja muu oi-oi-oi ja ai-ai-ai. Kui metsa penidega lähen, tahab kaasa. Siis rahustan ta käbe maha:

"Lolliks läksid või? Sa invaliid sured ju kohe ära ja ei mina sind tassida jaksa. Jätan huntidele ja pärast ää süüdista, et olen hoolimatu ning jätsin abitusse seisundisse!"

Vastumeelselt jääb ta siis virila näoga koju - mehed on sead ja ei saa õrnast naisest aru! Ei miskit uut ja veel üks "ohver" Maarjamaal juures. Kui ilm sant - liigpalav või külm, vihmane või lumine, siis tal tervis nagunii jaurab ja koertega välja minna ei saa. See on kut Aamen kirikus. Pühakojast rääkides peab ka imesid mainima. Olen seda paaril korral isegi oma ihusilmaga tunnistanud.

Näiteks kui on allahindlused. Sa vana lits! Mutt tuiskab jooksusammul läbi linna ja inimeste nagu kuul! Imede ime mu sõbrad head! Sõõrumaa asemel võtaksin ta laksust olümpiakoondisesse - sosista vaid stardis "allahindlus" või "tasuta saab" ja kõik kuldsed medalid tuleksid Eestisse!

Ma ise kah haige. Eriti läks tervis käest kui valitsus otsustas vaktsiinikahjusid hüvitama hakata. Nohu-köha, tasakaalu- ja potentsihäired, kõnedefekt, mälu halvenemine - kõik need hädad tabasid mind pärast esimest vaktsiini. Pärast teist oli üldse pekkis ja nüüd lisandusid veel kõhulahtisus, käte värisemine ja kontrollimatu grafomaania, mille otseseks tõestuseks on kasvõi seesamune kirjatükk.

Mnjah, lähen kah uuringutele. Tahaks samuti pappi saada! Vabandust, ikka tervise korda!