10 detsember 2021

"Juba homme kell 19.10, Narva stuudio - Rahvale tähtis!"

Märkimisväärset tuumaarsenali omav Loomapäästegrupp sekkub maailma poliitikasse ja saadab Ukraine-Vene piirile 800 000 hambuni relvastatud vabatahtlikku. Kas taoline jõudemonstratsioon vastab rahvusvahelise õiguse sätetele? Kelle poolt nad sõdima hakkavad? See delikaatne ja ülimalt salajane teema tuleb saates arutusele. 

Eesti meedia sellest väga ei räägi! Vaikivad maha saadanad! Isegi see ei aita, et tunnen isiklikult sadu ajakirjanikke - löögile ikka ei pääse, kuigi rääkida oleks palju-palju!

Õnneks on meil olemas vene meedia, kus saab suu puhtaks rääkida. Nemad juba maha ei salga ja lasevad tõel tõusta ning valel vajuda. Äärmiselt kriitiline ja avameelne intervjuu NATO salajase niiditõmbajaga on eetris juba sel laupäeval ETV+ kanalil ning plahvatusohtlikku teemat lahatakse halastamatu järjekindlusega saates "Narva stuudio - rahvale tähtis" algusega kell 19.10

Foto klõpsis juristiharidusega tulevane PTA peadirektor Tiina Kukk. Üks tähelepanek veel - PTA-st tuleks kõik veterinaariharidusega tüübid lahti lasta, sest nad käsitlevad elusloomi kui toitu, kel nagunii pikka pidu pole. Seetõttu loomakaitse ei toimigi! Luban endale ühe nende maja sees ringleva tõekspidamise või naljakese teieni tuua:

"Kõik, kes süüa ei kõlba, ei ole loomad! Ja nendega, kes kõlbavad süüa on poogen, sest nagunii tapame varsti ära ja pistame nahka!"

Head vaatamist ning mõelge ikka ja alati kaasa!