09 detsember 2021

"Kuidas läheb Koplist päästetud kassipojal ja kes oli ta imeline päästja?"

"Süüa, süüa, süüa! Mul on maailma suurim nälg! Miks te piinate ja näljutate mind?", on eile Koplist päästetud kassipoja ahastuses. Tõsi ta on, et sööb kut elevant ja täis ei saa.

"Lõhki ka ei lähe, aga "kukub" keset söömist korraga külili ja magab nagu titt!", on omakorda tema eest hoolitsev Helina Rassel ahastuses. "
Ei-ei-ei, kõht ei saa teps mitte täis, aga lihtsalt väsib ära, sest ka söömine on vist väga kurnav tegevus."

Eile Sõle kliinikus nägid vaese looma otsatumat nälga pealt ka loomaarstid. Adminn Küllike andis lihatükke näpu vahelt, aga pisike ögard lõi hambad sisse, pidades näppu vist viineriks. Lahti ka väike saatan ei lasknud. Jupp jantimist oli, mis takkajärgi vaid positiivseid emotsioone tekitab

Ikka korralikult hammustas, kondini välja. Tühja ta kihv veel luuni ulatus ja küllap Küllike veidi liialdas, aga auk näpus on igati korralik.

Tige on ta ka. Nagu kurat ja ei mingit tänutunnet. Need kõik on head märgid. Väga head märgid. Kuigi eile õhtul oli korraks kahtlus, et loomake on ehk liiga apaatne, siis täna päeval oli ta kõikse elusam kassipoeg üldse.

Tõsi, hingamine on veits raske ja ragiseb nagu rikkis diiselmootor, sest külmumine päris niisama ei läinud ja kopsupõletik tahab nüüd välja ravimist. See ongi meie põhiülesanne ja loodetavasti on kassijumalad meie poolt. Ja siis koju. Loodetavasti juba Jõuludeks.







Lisaks ma saan nüüd nii enda kui gängi kui kassipoja poolt tänusõnad edasi öelda ühele imelisele inimesele. Triinu Laan on ta nimi. 

Just tema märkas kiisut ja kutsus päästjad. Just tema toimetas loomakese kliinikusse ja lubas tasuda ka ravikulud. Kuna need olid juba meie poolt makstud, siis lubas gängi toetama hakata. Vägev! 

"Ole sa tänatud Triinu! Tänu sulle see nurrumootor hingab ja see polegi nii väike asi kui esmapilgul tundub!"