13 juuni 2020

"Mira tänab abi eest!"

Eile Lasnamäel auto alla jäänud kutsikas Mira pääses juba koju ning eile hilisõhtul andsin ta koos vajalike ravimite ja õpetussõndaega perenaisele üle. Ta pole kaugeltki veel terve ja jalg tahab lappimist kuid polnud mõtet vaest koeralast haigemajja jätta.

Algselt pakuti operatsiooniaega alles 21. juuniks, aga tuleb pattu tunnistada, et sedapuhku tutvused lugesid ning järgmise nädala alul tehakse asi korda. Siis järgneb paarikuune taastumisperiood ja noore koera pikk elu võib tõeliselt alata. Algus uue perenaise juures läks igatahes natuke nihu, aga vanaproua oli väga ehmatanud ning lubas, et eales enam selliseid vigu ei tee. 



Kas teavitustöö kannab lõpuks vilja või on lihtsalt sattunud toredad inimesed olema, aga viimasel ajal on kõik autojuhid kinni pidanud, kes loomast üle sõitnud. Tõsi, nad kõik on olnud naised! Marina kirjutas:


"Tere! Tänan Teid Mira päästmise eest! Tegelikult hüppas ta mu auto ette Laagna teel. Jõudsin pidurit vajutada kuna kiirus oli ainult 30, aga järgmine auto ei saanud kahjuks pidama. Saime ta kätte ehitajate abil. Olen õnnelik, et koeraga on kõik korras, ta oli nii šokkis. Nüüd on süda rahul. Tänan!"

Ka Kalamajas, Kungla tänaval jäi autojuht kassikese juurde Tema eest hoolitsenud inimene on samuti ühendust võtnud:

"Aitäh, Heiki, teatamast, märkamast ja hoolimast. Kungla tänaval jäi auto alla minu kass või vähemalt nii palju minu kass, kui üks tänaval elav kass kellegi oma olla saab. Suur tänu sulle!"

Kutsikas Mira raviks annetasid 49 head inimest 481 eurot .08 senti. Proua annab enda poolt 230 eurtsi ja ehk nii saamegi peaaegu jännist välja. Suur-suur aitah kõigile, kelle südames ka loomade jaoks ruumi!
Seotud lood: