24 juuni 2020

"Liitu gängiga! 3 kuuga loomapäästjaks ja 9 kuuga emaks!"

Su elu on tühi ja hinges suur auk. Tahaksid last? Siis on just õige aeg Loomapäästegrupiga liituda. Viimase aja trend on nimelt see, et üsna paljud naisloomapäästjad on imesiva käima peale saanud.

Kristiina on juba õnnelik emme. Sünnituse juures oli kogu vabatahtlike punt täiskoosseisus ehk 150 inimest. Rentisime selleks puhuks "Estonia" kontserdisaali, et kõik ikka kaasa elama mahuksid. Me oleme nimelt megakokkuhoidev seltskond.

"Hea loomakaitsja annab lapsed lastekodusse!",
on põhireegel, mille vastu kõik vastsed emmed rämedalt eksivad ning nad on valinud hoopiks heaks emmeks saamise tee. Sigadus kuubis, aga üritan selle reetmisega kuidagi hakkama saada. Ahh, las nad jääda - vähemalt järelkasv on tulemas. 

Ehk juba järgmisel nädalal rendime taas mõne suurema ruumi, sest nüüd on järg Merily käes. Kaisa andis ka teada, et ootab kogu gängi abiks, aga seda alles järgmise aasta kevadel.

Et kellegile ja eriti Fideelia-Signele asi segaseks ei jääks, siis meil pole nii nagu valitsuses või teistes meestekollektiivides, kus karjuvas vähemuses olevad naised kohe julmalt ära napsatakse ja otsast lõpuni seksuaalselt ära kasutatakse.

Meil kasutatakse rämedalt mehi ära ja te ei kujuta ette seda õudu, hirmu ja meeleheidet, mida need 30 süütut meeslambukest 120 keevalise amatsooni piiramisrõngas tundma peavad. Aga me ei hädalda, taastume ja peame vapralt vastu. Loomade ja lindude nimel!

Kui sulle loomad meeldivad ja soovid last, siis astu ligi! Muide, me kohtleme püsiannetajaid samaväärselt oma liikmetega ning ka nemad saavad pisikese beebi kätte liigse bürokraatiata kiirendatud korras.

Ära istu üksi õnnetult kodus! Tegudele - 3 kuuga loomapäästjaks ja 9 kuuga emaks!