27 juuni 2020

AITÄH! MOLLY OMANIK ON LEITUD! "Mustamäekad! Kelle pikk-kõrv plehku pani?"

Eile õhtul tekitas Mustamäel, Ehitajate tee ja Kadaka tee ristis õudu ja hirmu alligaator-küülik, kes ründas tapmis- ja ärasöömis kavatsusega nimesi. Ohus olid kõik, iseäranis lapsed, rasedad naised ja vanainimesed.

Politsei reageeris suurendatud jõududega nagu Kakumäe karugi puhul ja kaasati isegi K-Komando. Viiimased tulid nii ruttu, et unustasid isegi maskid pähe panna. See on ka normaalne, sest inimelud olid ju ohus. Nüüd selgus ka tegelik põhjus miks ned vennikesed maske kannavad - nad on lihtsalt nii koledad ja näod puhta rõugearme ja vistrikke täis!


Nali naljaks, aga ehitusobjektil oma tunnikese me jänkut püüdsime küll, sest ta suutis ikka ja jälle meid üle kavaldada. Lõpuks tulid majaelanikud appi ja piirasime jõhkardi ümber ning Karoli haaras ta eluga riskides sülle.

Jänes vaadati Loomade Kiirabi Kliinikus üle ja ta tervis oli korras. Omanik, võta ühendust! Kui sa välja ei ilmu, siis anname põgeniku Kärolile, kes lubas talle kodu ja armastust pakkuda.

Loomapäästegrupp tänab väga ägedat politsepatrulli ja kõiki, kes appi tulid! Midagi hullu polnudki, aga raip oleks auto alla jäänud, aga seda politseinikud ei tahtnud ja kupatasid ta teelt minema. Hea suhtumine ja käitumine. Kahjuks ei jäänud nimed meelde, aga olge te veelkord tänatud!

Omanik helista või kirjuta: 1414, help@animalrescue.ee