14 juuni 2020

"Läbi raskuste tähtede poole"

Loomapääste juurde käivad nüüdisajal ka droonid - hea kiigata sisse murdmata loomapiinaja maja taha, otsida lagendikel või veekogudel vigastatut taga jne.

Eriti hea on see vidin metsloomade puhul, sest ei jõua ju kogu põldu läbi kammida, et vigastatud metskitse või rebasepoissi üles leida. Kunagi peaks taolised asjandused igas päästekaubikus olema, aga sinna kulub veel aega.

Paraku algaja piloodina olen veel üsna abitu ja rumal. Ülemiste tiigikese luike piilusime õhust, et teda pesitsusajal mitte segada. Polnud tal häda ühti, aga droon uppus ära. Mina pole süüdi!

Tellisin uue hiina ime, sest need on koolipoisile oma 50 eurose hinnaga taskukohased ja pole kahju kui puru läheb. See raip lendas minema. Pekki küll, aga mina pole taas süüdi

Veidi kogenenumana võtsin nüüd uue mänguasja ligi. Mitte gängi rahade eest, ärge sapsige. Proffide jaoks jama, aga algajale kärab küll. Gängist Vivika Uhtjärv tegi nii hea hinna, et seda ei tohi öeldagi - lähete kadedusest lõhki ja seda ma teps mitte ei soovi.

Täna lähen ostan droonile kummist päästerõnga ja sada meetrit paela kah, et see ikka lähedal püsiks või taas ää ei upuks. Läbi raskuste tähtede poole! Õujeee! Laps sai uue mänguasja!