29 juuni 2020

"Kohutav, kohutav, kohutav kitselugu!"

Loomapäästegrupp sai teate Lääne-Virus toimunud jõhkra vägivalla kohta, milles väidetavalt piinati kodukitse. Ühingule saadeti ka video, milles on selgelt näha kuidas kits Mallele tundmatu lennumasinaga piki pead sõideti ning ta lemmikkännult jõhkralt maha kukutati. See kõik toimus Malle lapse, kitsetall Volli nähes.


Kitsepiinamise organisaatoriks osutus tundmatu tüsedam kiilaspäisusele kalduv keskealine meesterahvas, kes ilmselgelt sadistlikku tegevust nautis. Asja teeb hullemaks see, et seda julmust nägid pealt pisikesed lapsed, peaaegu rase naabrinaine Anne ja endine meister-lüpsja, 78 aastane Elviira, kes koheselt minestas. 

Õnneks sai loomasõber jõhkardid fotole. Kahjuks osalesid masspiinamisel ka nooremad meesterahvad ja üks naine, kes kõik kandsid Loomapäästegrupi sümboolikaga rõivad. Kõige ülbem oli neist kitsehabemega noormees, kellel ilmselge väärarengu tõttu üks vasaku käe näppudest oli täiesti jäik ja seetõttu stabiilses püstiasendis.

Loomapäästegrupp kinnitab, et kõik fotodel nähtavad kodanikud on absoluutselt tundmatud isikud ning edastab materjali politseile uurimiseks, kodanike tuvastamiseks ja vastutusele võtmiseks. Kui keegi tunneb ära fotodel olevad kitse piinanud inimesed, siis pange Loomapäästegrupile "kitse" ja helistage telefonile 1414

#õpimelendama