03 november 2021

"Risti elanikud! Kelle kiisu jäi auto alla?"

Täna päeval sai Loomapäästegrupp teate Läänemaal, Risti alevikus auto alla jäänud kiisust. Läbivettinud vigastatud loom jäi silma Rõhumaa tänava elektrikilbi juures - lamas teine seal üsna abitult.

Kindlasti on tegu kodukassiga, sest kirburihm oli kaela ümber. Loom nägi igati hea välja ning ka see viitab, et tema eest on hästi hoolitsetud. Laske sealkandis sõna ringlema ja loodetavasti leiame ilusa hiirekuninga pere üles.

Vabatahtlik Albert Ovtšinnikov startis Haapsalust ja toimetas vaese looma Loomade Kiirabi Kliinikusse. Ega kiisu päästmise üle head meelt tundnud ja andis Albertile korralikult kere peale ning näris käed isegi läbi paksude kinnaste lõhki.

Ka arstidel oli temaga jupp tegemist, aga kogu vaev kandis vilja ja lõpuks oli vigastuste ulatus teada. Kõige suuremaks mureks on katkine vaagen ja selle lappimine on võimalik kuid üksjagu kulukas. See pole meid eales heidutanud ning sestap laseme kübara jälle ringi käima. Suur tänu kõigile, kes selle kiisu elu hindavad ja ero-paar annetavad.



  • Loomapäästegrupp MTÜ
  • EE437700771003183318
  • Risti kiisu ravikulud
  • 900 1313 (5.-)                           900 1414 (10.-)                       900 2323 (25.-)