27 november 2021

Jõuluks koju - Piip ja Tuut!

Lahutamatu paarisrakend Piip ja Tuut tahaks kuuse alla, aga koos ja juba päriskoju!
Piip ja Tuut on pooleaastased imelised kassipoisid. Nad on ülisarnased, aga samas täiesti erinevad. Piip on üdini armas, teab täpselt kuidas nunnumeeter katki keerata.

Tuut vaatab teda kõrvalt, olles viisakalt vaoshoitud ning kogu aeg jälgides, et ta näeks ikka eeskujulik välja. Nad teevad kõike koos. Alates söömisest ja mängimisest, lõpetades liivakastis käimise ja magamisega. Seega otsustasime, et ainuõige lahendus on leida neile selline pere, kuhu saaksidki koos minna.

Piip ja Tuut saavad väga hästi läbi teiste kassidega, on harjunud väikeste mürglitega nimega Lapsed ning suured inimesed on ka päris ägedad. Nad on vaktsineeritud, kiibitud, saanud vajalikud tõrjed ning on valmis lähinädalatel minema päris oma koju!

Tänavalapsed, kel tervis väheke nöökis, nad olid. Jõudsid korraks varjupaikagi, aga sealt saime nad tagasi, et asi ikka kindel oleks. Nüüd on nad vinks-vonks tuunitutena valmis uude ellu astuma, aga mõelge ikka läbi, sest ega kassi majja toomine ole naise võtmine või mehele minek! See asi tuleb ikka hoolikalt kodustega läbi arutada ja läbi mõelda!


Mõistagi jagage lugu ja aitame need huligaanid päriskoju! Pakkumisi ootame: help@animalrescue.ee või helistage parem otse meie hoiukodu perenaisele - ta teab neist kõikse rohkem pajatada: 53568955