03 november 2021

"Oksjonil olnud "Hingelind" lendab Tartumaale Siret Rutiku juurde"

Loomapäästegrupi heategevuslik Hingedepäeva oksjon lõppes eile südaööl ja kõrgeima pakkumise tegi Siret Rutiku. Kuigi ta pidi meie arvele kandma 80 eurot, siis kontole laekus paarkümmend eurot rohkem, mis oligi loodetud summa. Suured tänud ja iga euro on abiks. Tegin Siretiga ka telefonis juttu ja õnnitlesin võidu puhul.

"On sul endal ka loomi?"

"Oi, muidugi on - varjupaigast kolm päästetud kassi. Ka samast võetud koertest on üks veel täitsa elus. Teised kahjuks juba surnud. Ma olen väga suur loomasõber!"

"Siis ma peaksin su meie ühingusse meelitama!"

"Ei-ei-ei, ma olen selline nõrk, kes kohe nutma hakkab. Imetlen inimesi, kes seda tänuväärset tööd teha suudavad ja toetan alati nende tegevust võimaluste piires!"

Seekordne oksjon väga popiks ei osutunud ja pakkumisi tuligi vaid kolm. Napilt linnust ilma jäänud Astra Mölder kirjutas nii:

"Toetan ideed ja päästegrupi tööd"

Kuna pakkumisi oli nii vähe, siis mul hakkas Astrast lausa kahju. Teinekord võib elu aga üllatada ja eneselegi ootamatult saatsin talle järgmised kirjaread:

"Tere Astra, kahjuks tuli üks pakkumine veel, aga tahtsin tänada valmiduse eest meid toetada ja selle eest sooviks meenena kinkida meie gängi sümboolikaga tassi. Anna palun oma number, et saaksime kokku leppida."

Andmisrõõm on ka suur rõõm ja kõik, kes täiesti võõraid loomi omast taskust ilma midagi vastu ootama aitavad, on imelised inimesed! See puudutab otseselt ka "Hingelinnu" oksjonile annetanud Reiven Roos'i. Oma kodulehel kirjutavad nad nii:

"RooS on kodumaine käsitööbränd. Peamiseks loominguks on väiksemad betoonist valmistatud kodudisaini tooted.  Kõik meie tooted valmivad pisikeses kodutootmises keskkonnasäästlikult.

"Aita, kui sul on võimalik aidata" on meie moto! Meiepoolne heategevus on suunatud loomadega tegelevatele organisatsioonidele. Oma abi pakume viisil, mil see on meile jõukohane. Valmistame ning kingime heategevusmüügks mitmeid tooteid. Hetkel oleme oma toodetega püsipartneriks MTÜ Kelmiküla Kassijaamale."