12 juuni 2020

"Oled sa viirastus või elus koer?

"Tervitusi teisest ilmast!

"Oled sa tont või koer?"

"Koer olen, nimeks Žorik!"


See video ja fotod on tehtud täna täpselt kell 14.13.39 ehk veidi üle poole tunni tagasi. Olgu see vastuseks neile, kes täna hommikul lahti lastud järjekordset kuulujuttu kuulates peast kinni haarasid ja ahhetasid kui pekkis maailm tänu valneri-sugustele jõhkarditele on.

See valetamine ja maine kahjustuskatse ei tulnud tühjalt kohalt, sest väidetavalt on Ksenia Oksana nime taha peituv tädike sama, kes süüdimatult haigeid kasse äritseb.

Sellisel juhul sai talle jala pealle astutud küll ja ta vihkamine on põhjendatud. ´Inimlik ja arusaadav. Küllap nüüd tahtis kätte maksta. Valesti tegi, et mulle ise vabatahtlikult bumerangi ulatas, sest bumerangid kipuva dteinekord enesele litaka vastu pead andma. Kuna provva on paras kitupunn, siis kitun seekord ehk minagi.

Püherdan kohtusaali põrandal ja väidan, et sain selle postituse ajel psühhotrauma, potentsihäired ja kõnedefekti. Töövõimetus sinna otsa. See loeb, mitte faktid - uskuge mu aastate eest osaks saanud kogemust ja kohtus lolli mängimine viib enne resultaadini kui tõe rääkimine.

Žorikuga on nii ja naa ning pigem naa - vaikselt ta väsib ja täna laskis isegi taas pai teha. Kes teda tunnevad, need teavad, et hea märk see pole. Žorik ei lase end paitada, järelikult on tal plehku panemiseks veidi nõrk olemine. Elame päev korraga ja täna siis sellised uudised.


Ja nüüd veel see kurikuulus valejutt ja laimu levitamine. Nii need jutud tulevad, lugege ja mõelge kaasa, mida üks kiuslik valetaja nimme suust välja ajab:

"Ärajoonud Valner püüdis Zoriki kinni ja tappis ära. Vihkavat mind ja soovivat sama, mida ma Zorikule tegin ehk surma!"

Zorik jäi minust eile elusalt Kalamaja ja Sitsi piirile ning järelikult elan veel pikalt. Kuigi mu lood on risti vastupidised ja Žorikut kaitsvad, siis naine ajab oma. Nüüd olla juba kõik ää kustutanud, aga tervele hulgale inimestele jäi ju meelde, et eestlane valner, vana julmur ja joodik tappis süütu koera ära!

"Tobuke, lendu lastud sõnu ei saa tagasi võtta, ertiti veel siis kui nad kirjapildis on."

Äkki peaks selle hüsteeriku, kuulujuttude algataja ja laimaja Ksenia Oksana kohtusse kaebama? Rassism see pole, aga äkki õhutab ta hoopis rahvustevahelist vaenu? Aitab küll. Kaua sa kannatad möla, mille ainus eesmärk on minu ja gängi tegemisi halvata ja halvustada?