28 juuni 2020

"Maailma parim uudis - Arina tegi õues esimesed sammud!"

"Hurraa! Mind lubati taas õue! Ärge venitatage ja lähme juba!", oleks Arina justkui inimjutust aru saanud ning hakkas väga energiliselt puurist välja nõudma. Täna hommikul käis nimelt Arina selgroogu opereerinud loomaaarst dr. Ranno Viitma nagu lubatud taas oma patsienti kontrollimas:

"Olen väga rahul ja võite hakata jalutamist uuesti harjutama. Tasa ja targu! Hästi ettevaatlikult ning andke talle igakülgset tuge ja abi!"

Loomade Kiirabi Kliiniku naised Angela Valuševa ja Helen Reino ei lasknud seda kaks korda öelda ja aitasid nädalakese sundrežiimil olnud koerakese püsti. Loomaarst dr. Anu Poopuu takseeris kullipilgul kõrval, et midagi nihu ei läheks.

Naised olid nii õnnelikud esimese jalutukäigu üle ja panid selfiedega täiega hullu. Arina ei saanud üldse aru miks need "segased mutid" teda ühtäkki muside ja kallidega üle külvasid. Naiste reaktsioon on ehe ja inimlik, sest koera parenemisele elatakse ju kogu hingest kaasa. 


Helen kirjutas üliõnnelikuna:

"Arina on nii tubli! Jalutab ise ja väga hästi tuleb välja! Näe Heiks, me teeme ikka tööd ka! Sööb ka hästi ja tema lemmiktoit on kana!"

"Ohoo, Loomade Kiirabi Kliinikus on hakatud nüüd juba ka tööd tegema?! See ületab raudselt rahvusvahelise uudise künnise!"

Ma nimelt käin kupja kombel ja tögan neid kogu aeg, et loodripolk puhkab jahutatud ruumides kui ristiinimesed kõrbepäikese all rügama peavad. Hea lugu. Tore uudis!

"Loomasõbrad rõõmustagu! Vaenajad häbenegu! Kadestajad mingu vihast lõhki! Sõbrad! Katame lauad ja tõmbame lõõtsa lahti!"