29 september 2018

"Häda nende lastest tehtud fotodega!"

Uus aeg toob kaasa uued kombed ja targem on lapsi fotodel mitte kujutada. Veel parem kui te neid üldse ei pildista. Veel-veel parem kui neid üldse poleks! Kui te aga ei suuda siiski oma haiglasele kiusatusele vastu panna, siis peate soetama relvakapi, milles hakkate hoidma arvutit, kus laste fotod on.

NB! Arvutil peab olema 76-kohaline raskesti tuvastatav kood, et ükski pedofiil ja pahatahtlik kodanik seda ära arvata ei suudaks.

Viimati puutusin selle teemaga kokku selle nädala alul kui Loomapäästegäng hakkas häid inimesi üle lugema ja tegi vastava plakati. Sellel oli mäletatavasti poiss koos kuldse retriiveriga ja kes ei mäleta, siis vaadaku aga mu Facebooki taustapilti. Enda tütrepoeg Johan puha, et igasugu kisa ja jama vältida.

Plakat ei sündinud aga kergelt, sest kujundaja kukkus koheselt pragama:


"Täitsa pekkis! Lolliks oled läinud või? Kas ilma lapseta fotot pole? Tal pole särki seljas! Trussikud ka paistavad! Seda küll ei saa üles panna! Leia parem mingi nunnu vanamutt koos kassiga!"

"Kus ma selle vanamuti siis kohe nüüd võtan ja veel nunnu?"


Ühe sõnaga jama kui palju. Mässasime oma tund aega, et lapsele särki vastava programmiga nö selja joonistada. Jube nõme nägi välja! Siis lõikasime Johani üldse pooleks ja virutasime logo talle näkku, et jummeli pärast laps välja ei paistaks. Jeee, nüüd on äge ja nunnu! Näete ise ka kui bussis või trollis sõidate - see hakkab ülehomsest sääl plinkima.


Käisin täna neil külas ja pidin kahetsusega kogema, et sel ajal kui vanaisa maal elas, pole hoolimatud vanemad vaestele lastele mitte üht uut lollust õpetanud! Seda viga asusin koheselt parandama ja esimese asjana lubasin nad homme maale viia, et üheskoos siis mõni lehm kraavi kummuli lükata.

Mõistagi tegime pilti ka, aga tuunisin selle nüüd tänapäeva lääne kultuurinormidele ja riigis kehtivatele seadustele vastavaks. Täitsa tore tuli! Vanaisa Heiki koos võsukestega. Nummi-nummi ja mälestus missugune!

Et aga kisa ikkagi taevani tõuseks, siis lisan nimme ühe beebi foto ka - täitsa mina ise palja nokuga aastal 1965.

Lastekaitsjad ja sotsiaaltöötajad hakkasid enesetappe sooritama. Politsei lastekaitsetalitus kutsuti just lahingvarustuses tööle! Kuulete isegi - sireenid huilgavad!

Huvitav, mitu sekundit Fuckbook sellel postitusel üleval laseb olla? Hakkame aega mõõtma, tik-tak, tik-tak