21 september 2018

"Autolt löögi saanud noor koer võitleb oma elu eest. Kogume annetusi, et see võitlus raha tõttu ei katkeks!"

Täna õhtul kell 18.45 juhtus liiklusõnnetus Harjumaal,  Rae vallas, Assaku kandis, milles sai vigastada teele jooksunud noor koer. Viis minutit hiljem sündmuskohalt mööda sõitnud Marika Sepp nägi teepervel "tõmblevat ja visklevat" looma ning ühte peatunud halli Fordi numbrimärgiga 930 BDG, mille juht oma masina juures küürutas. 

Naine pidas samuti masina kinni ja läks abi pakkuma. Avarii põhjustanud autojuhi suhtumine oli aga Marika sõnul rohkem kui kummaline või isegi šokeerivalt ükskõikne. Toon teieni proua Sepa seletuskirja omalt poolt midagi lisamata:



"Küsisin Fordi juhtinud naisterahvalt, et kas ta on kellegile vigastatud koerast teada andnud, sest koer on vaja kohe kliinikusse viia? Ta vastas, et pole kuskile teatanud ja teda huvitab vaid enda auto korrasolek!

Panin koerale oma autos olnud teki ümber ja kutsusin naisterahvast appi, et koer masinasse tõsta. Ta vastas, et tema autosse koera nüüd küll ei tõsteta, sest tal istuvad seal lapsed. Seejärel astus ta telefoniga kogu aeg rääkides koerast ja minust eemale ning läks jälle oma autot uurima.

Kuna ma üksinda ei jõudnud koera tõsta, siis hakkasin hääletama, aga keegi ei pidanud kinni. Seejärel helistasin tütrele ja ühele tuttavale, kes tulid Tallinnast appi. Nende saabudes pidas kinni veel üks auto ja seda juhtinud meesterahvas aitas vigastatud koera minu autosse tõsta, millega me ise poleks vast oma jõududega hakkama saanudki, sest kartsime loomale veel rohkem viga teha. Seejärel viisime koera Loomade Kiirabi Kliinikusse, kus koheselt hakati temaga tegelema."


Kommentaarid on vast liigsed. Ma ei mõista süüd ja pahatihti pole otsasõitu võimalik vältida, sest loomad jooksevad tõesti täiesti ootamatult teele ja eriti käib see hämara aja kohta. Küll aga võtan ma õiguse näidata oma põlgust 930 BDG juhi suhtes ja mine õige kanni "proua mind huvitab vaid enda auto korrasolek!"

Kuskohast tulevad hoolimatud inimesed? Ma ei tea täna veel selle pereema tausta, küll aga saan ma teile öelda, kes aastal 2030 loomi alla ajavad ja neid südamerahus tee peale surema jätavad. Ühed taolised jõhkardid on sellesamuse proua autos istunud lapsed, sest kallis-armas emme näitas ju eeskuju ning käitus alati õieti ning teda peab järgima.

Koeral tuvastati käpaluumurd, aga seda annab lappida. Enne on vaja aga õnnetu loom stabiilsesse seisu saada ehk ajuturse nö maha võtta. Pauk oli kõva ja ime, et see üsna noor koerake taolise masina alt "läbi käimise" üldse üle elas!



Arstid võitlevad tema elu eest, Loomapäästegrupp lubas tasuda raviarve, aga selleks on meil vaja kõikide heade inimeste abi:

  • Loomapäästegrupp MTÜ
  • EE437700771003183318
  • "Assaku koera ravikulud"

Loomulikult saate helistada ka meie annetusnumbrile 900 23 23 (10.-), aga need rahad laekuvad alles paari-kolme nädala pärast ning seetõttu oleksime tänulikud kui näeksite selle vaeva ja teeksite ülekande. 

Tänan südamest nii enda kui Loomapäästegängi poolt Marika ja Geidy Sepp'a ning Helen Šabunja't, kes koheselt vigastatud koerale appi tõttasid ja ta kliinikusse toimetasid. Ka tänan ma härrat, kes ei pidanud paljuks kinni pidada ning naistele ja kutsale appi läks.

Kindlasti on sellel koerakesel olemas ka pere ja omanikel palun ühendust võtta 53 230 230, info@animalrescue.ee 

NB! Halli Fordi, reg. nr. 930 BDG juhil ja tema lähedastel palun mitte tülitada, sest ma ei eemalda seda postitust ega ka autonumbrit eales, olge või vabariigi presidendi lähisugulased! 

Fuck yourself cruel bitch and mother of the year!