24 september 2018

"Pahatahtlikud netikommentaatorid! Saage vähk ja kärvake piineldes maha!"

"Esimese kivi visaku see, kes ise on patuta!", sõnas Jeesus ja sai kohe litaka kiviga piki pead. "Ema kurat! See ütelus ei käinud sinu kohta!"

Ilmselt oleks ka Ema Teresa kividega surnuks pillutud kui ta siin oleks sündinud. Huvitav, kas eestlase põhitunnusteks ongi pahatahtlikkus, kirumine, vaenamine, kadedus ja teised "toredad" omadused? 


Kas me olemegi maailma kõige salakavalam rahvas, kes tegelikult kogu aeg rusikat põues hoiab ja teisele naeratava maski taha varjudes nuga selga tahab lüüa? Kindlasti mitte ja taoline on käitumine on vast inimloomale omane ning ajalugu pakub näiteid igalt mandrilt ja iga rahva seast.

Stalin oli sadistlik türann ja despoot, kes saatis Siberisse üle saja tuhande eestlase piinlema ja surema! Toonaste kommunistide käed on verised! Tõsi ja veel kord tõsi! Ometigi tahaksin ma küsida, et kes kurat siis need kümned tuhanded salakaebekirjad kirjutas? Stalin või?! Ei sõbrad! Need olid ikka meie kallid kaasmaalased, kes ilmselt olid ka tänaste netikommijate esivanemad, sest kuskilt pidi see väärastunud geen ju alguse saama .......

Inimese põhiolemus on jäänud keskajaga võrreldes absoluutselt samaks ja kui näiteks täna hakatakse taas Raekoja platsil inimesi rattal neljaks kiskuma või päid maha raiudes hukkama, siis aplodeeriva rahvahulga vähesuse üle keegi raudselt kurta ei saaks. Teatrid kaeblevad publiku vähesuse üle!? Narrid - hakake korraldama gladiaatorite võitlusi elu ja surma peale ning uusi hooneid tuleks püstitada igasse linnaossa mitu tükki, et kõiki pealtvaatajaid ära mahutada suudaksite!

Uus nädalal on algamas. Paljud lähevad tööle, et teenida leivaraha. Teiste missiooniks on muuta seda maailma ja inimlooma elujärge veidikenegi paremaks. Kolmandad vihkavad kõiki ja kõike ning valmistuvad uueks verbaalseks kriitikasõjaks, kus nad teevad maatasa kõige üllamad ettevõtmised ja valavad sitaga üle ka kõige paremad meie seast. Tänapäeva piinamised ja hukkamised on avalikud ning toimuvad igapäevaselt internetiavarustes. Tugevamad jäävad ellu. Nõrgemad astuvad kõrvale ja jätavad ettevõtmised pooleli. Veel väetima meelega inimesed panevad nööri kaela ja tegelik hukkunute arv selles sõjas on teadmata. Ega see kedagit eriti huvita muidugist ka .....

Soovin heatahtlikele inimestele kordaminekuid ning ajage omi tähtsaid ja vähem tähtsaid asju sirge seljaga kirujate kiuste. Kõiketeadvatele pahatahtlikele netikommentaatoritele soovin ma aga surma ja hävingut - saage vähk ja kärvake piineldes maha raisad! Näete, ka mina oskan paha sõna ja soovi lendu lasta nagu niuhti!

Tegelikult ei soovi ma haigust ja surma kellegile ning asjalood on risti vastupidised. Soovin netipervertidele ja -sadistidele hoopis, et elagu oma vihkamises, põlgamises, kirumises ja pahatahtlikkuses hästi kaua, sest iga elatud päev on teile sulaselge piin! Elage lausa saja viiekümne aastateks, sest see on piisav ja ainuke karistus depressiivsetele inimestele, kes eales head ei näe ja kõigile halba soovivad! 


"Ohh teid vaesekesi küll! Tunnen end lausa süüdi, et teie nahas pole ja, et avastan iga päev tunnustust väärivaid toredaid inimesi ja üllaid tegusid, mis teiesugustel sita keema ajavad ja tuju nulli viivad! Vaesekesed! Täiesti siiralt!"