27 september 2018

"Kuidas loomade päeva parem tähistada oleks?"

4.oktoober on "Ülemaailmne loomade päev". Ma ei hakka aga seda järgmisel nädalal tähistama mingi tühise pressiteatega, mille ainuke eesmärk on ühingu eksisteerimise õigustamine vaid paugutan kogu nädala nii, et teil ajud kärssama hakkavad.

"Millest sa siis kirjutad?", tahate kindlasti teada.

Annan natuke eelmaiku:

1. Aastaid tõukoeri väärkohelnud väidetav vaimuhaige mees viis bokseri näljasurma veerele. Reageerisime loetud tundidega peale teate saamist ja toimetasime Buchenwaldi vangi meenutava koerakese kiiresti ravile.


Eile koostöös politsei ja VTA-ga pidi härra vastumeelselt loovutama ka ülejäänud koerad, kes said koheselt abi. Arvestades Eesti õigusruumi iseärasustega, siis loomade turvalisuse tagamiseks on neil kutsadel targem "haihtuda". Seda Loomapäästegäng neil ka aitab suurima heameelega teha, sest isegi juba üliranges Vene kroonus oli reegel, et lollisid seadusi ja käske sõdur täitma ei pea täitma! Küllap käib see reegel ka vaba ja tsiviliseeritud riigi kodanike kohta.


"Ma käin näitustel ja kõik koerakasvatajad, tõuühingud ja kohtunikud tunnevad mind ning peavad lugu. Keegi pole kunagi halba sõna öelnud! Ma ei jäta seda niimoodi ja mul on puhhui, sest võtan kohe uued koerad", karjus ta oma haisvast koerasitast pungil elamises.

Tal oli õigus, sest tõesti kõik TEADSID! Miks ometi vastavate tõuühingute eestvedajad vait olid nagu kuldid rukkis? Vat see on küsimuste küsimus, sest väidetavalt pole nende tegevuse eesmärk ju kasum vaid tõu edendamine ja loomade heaolu!

"Persse käige variserid!"

Mida tegid tõuühingu tädid kõik need aastad? Enamasti sügasid tutti ja piirdusid hukkamõistu ja keelepekusga, et appi-appi kui pekkis kõik on, aga nemad ei saavat midagi teha!

Alati saab midagi teha kui asja hingega ja korralikult teed! Jobud!

2. Saate teada mida arvab tagantjärele asjast Tartu maanteel, Assakul teele jooksnud Reksile 110 tunnikiirusega otsa sõitnud nooruke Kaire, kes on pealekauba veel ka õpetaja.

3. Loomulikult kirjutan Eesti antud momendi kõige populaarsema koera Reksi paranemisest ja edusammudest. Muide, täna hoidke kõvasti pöidlaid-varbaid ja toetage meid hea mõttega, sest Reksukesel on ees hüper-super-ultra-raske operatsioon, mille võtab ette dr. Valdeko Paavel Loomade Kiirabi Kliinikust.

4. Kirjutan ühest kiisust, kes pärast autoavariid muutus liikumisvõimetuks, aga meie hoiukodu perenaise igapäevane pühendumine ja ravi kandsid vilja - kass on taas nagu kiisu ikka ning igatseb uude koju! Loodetavasti saame "armsale totule" selle va oma inimese ka nädala jooksul leitud.

5. Ühe tuletõrjekomando täisväärtuslik meeskonnaliige ja hoolealune tänavakass Albert sai õhupüssikuuli selgroo lähedusse ja seda sealt välja juba ei opereeri. Kas loom jääb halvatuks? Päästjad on marus ja pettunud:

"No kurat küll! Me valvame tasuta oma ajast, et inimestele appi tõtata ja üritame nende elusid ja vara päästa, aga keegi lihtsalt tulistab meie lemmiku tänutäheks vigaseks!!! See on väike koht ja tulistaja teadis täpselt kelle kassi ta tulistas!"

Nii, et lugusid jagub ja kui kõik hästi läheb, siis tahan ka korraldada eksperimendi, mille võitja saab novembris ühe Loomapäästegrupp MTÜ poolt tulevikus väljaantava kasuliku asjakese, eksklusiivse numbriga 00000001

Tänan toetajaid ja fänne ning püsige ikka lainel.
Üheskoos me rokime loomade-lindude eest palju-palju vägevamalt!