02 september 2018

“Germo Koltsin! Äkki viid oma armsad koerad arstile? Kõrvaravi on tüütu, nõuab järjepidevust, aga mitte kallis!”

Foto on illustreeriv ja antud koera eest hoolitsetakse hästi!
“Tere hommikust Heiki.

Kuna ei tea kuhu oma murega pöörduda, siis otsustasin Sulle kirjutada. Juhuslikult juhtusin nägema loomi, kelle eest ei hoolitseta! 

Nad on karvased ja kasvajaga koer ei kõnni. Nooremal on väga suured valud kõrvadega! 

Jube olukord! Omanik on kogu aeg ära ja ei hooli oma koertest. Karvased, kasimata ja valudes ………..

Kas oleks võimalik midagigi ette võtta? Nii kahju on loomadest. Mul on videosse ka võetud, kuidas noor koer nuttes kõrva sügab. See teeb jubedat valu! Sellest kasvajat täis vanemast koerast pilte ei saanud kuna ta on vana ja ei liigu.”

“Ole hea ja saada omaniku nimi, aadress ja faktitruu emotsioonivaba kirjeldus juhtunust”


“Germo Koltsin, Viljandi, Pärsti suvilarajoonis, Mäeotsa tee 32. Hommikul oli kodus, aga enne seda olid koerad nädal aega üksi. Omanik sõidab mööda Eestit seoses tööga ringi ja loomad peavad ise kuidagi hakkama saama. Ta ei hooli neist karvavõrdki! Tal on ka kassipojad. Loomulikult on ka jubedamas seisundis loomi, aga mind parem muretsema just see noor koer, kellele kõrvad väga haiget teevad.

Mul endal pole kahjuks võimalik midagi teha. Endal ka loom haige ja käin mööda arste, hoolitsen ta eest. Väga kurb on näha kui teine inimene seda ei tee! Loodan, et infost piisab ja loomakesed saavad abi. Suured tänud Sulle, et hoolid loomadest!”


“Ei hooli ma ühti! See on ainult mask, et naisi sebida!”

“Ja-jaa, usun ma jeee seda juttu!”


Noh Germo, Germokene! Mida me siis teeme? Kas viid ise oma kutsud arstile ja pesed puhtaks või on vaja hakata käsa väänama ning politseid tüütama?