01 september 2018

“Peranaist leinav kiisu otsib uut kodu!”

Vahest läheb nii, et loom elab oma pererahva üle ja Madratsi-nimelisel kiisul just nii halvasti läkski. Tema perenaine, 70 aastane Niina viidi haigemajja ja sai varsti oma Tallinnas, Nõmmel asuvasse koju tagasi. Kõik arvasid, et halvim on möödas, aga järgmisel päeval südika daami ramm rauges ning ta sulges igaveseks oma silmad.

Madrats on segaduses, kräunub meeleheitlikult ja otsib Niinat mööda elamist taga. Ainukest tröösti pakub kiisule nooruke Caroleine, aga ega temagi saa ju kogu aeg kassi juures olla. Caroleine on Madratsist vaimustuses, aga päris omale ta teda võtta ei saa. Neiu kirjutas:



“Madrats on harjunud koduaias jalutama, aga koeri ta ei salli silmaotsaski. Ta ongi selline hellik, et tahab kogu tähelepanu endale, aga ta oli ka ju Niina ainuke silmarõõm. 

Madrats armastab vaatamata kõrgele eale palju mängida. Veel rohkem armastab ta aga inimesi ja üle kõige meeldib talle kellegi süles istuda. Ta nii äge kiisu ja aitake palun talle hea kodu ja selline inimene leida, kes teda samamoodi hellitaks nagu Niina. Ah-jaa, Madrats on kastreeritud ka! Aitäh!”


Tänud kõikidele loo jagajatele ja aitme 13. aastase kuid ülimalt vitaalse “madratsi” uude koju vanaduspõlve nautima. Aitäh!

Kontakt: Caroleine – 56505243