01 september 2018

"Loompäästegrupi koduleht alustab rämeda kiisutapulooga!"

Loomapäästegrupi koduleht on valmis astuma ilmarahva ette. See pole valmis, ei-ei, kaugeltki mitte ja võrrelge seda palun uue majaga, mil seinad püsti ja katuski peal. Mõnedes tubades on tapeet seinas, teistes pole veel aknaidki ees. Tegelikult ei saa see koduleht kunagi valmis, sest uusi lugusid, mõtteid ja tehnilisi lahendusi tuleb kogu aeg peale. Varsti-varsti on ka täna nii uuena tunduv kujundus vana ja siis on vaja kõike otsast alata ....


Tänasel tarkusepäeval, mil paljud tillukesed "aabitsad" esimest korda kooli lähevad, on hea meel viidata, et palju tarkust on peidus ka sellel lehel. Nii näiteks saate siit üsna kerge vaevaga üles leida igasugu seadused, mis loomi kaitsevad või neile elamisväärsed tingimused peaksid tagama.

Ka loomi kaitsma pidavate ametijukude kontaktid on paari hiireklõpsu kaugusel ja kottige neid täiega, sest tegelikult on see nende töö!

Head lugemist ja vaadake selles ehitusjärgus olevas majakeses lahkelt ringi. Tere tulemast, aga ärge jummeli pärast kohe näpuga näitama kukkuge, et see või teine asi on pahasti! Me teame seda ja anname parima, et vead kibekiirelt kõrvaldatud saaksid.

Õige pea lisandub meile "tube" juurde ja seal peaksid end mugavamalt tundma ka venelased, soomlased ja inglise keelt valdavad inimesed. Ilmselt viimased saavad meie gängi tegemistest oma emakeeles lugeda juba ülejärgmisel nädalal. Teised peavad kannatama aasta lõpuni, aga plaan on leht neljakeelseks teha ja selle nimel me pingutame.



Teie hakake nüüd lugema, aga mina sel ajal muudkui muudan ja tuunin ning lisan tekste juurde. Selle lehe eest oleme tänu võlgu Kuusalu kandis elavatele elukaaslastele Merily Vakker'ile ja Enrico Pere'le, kes kandsid kodulehega seotud kulud.

"Oled mingi väga rikas tädi või, et saad sellist asja lubada. Teeme ikka laenuna ja Loomapäästegrupp maksab tagasi!", pakkusin vanale tuttavale ja heale sõbrale Merylile.

"Ei mingit laenu, sest see on meie siiras soov! Me nii elame teile kaasa ja hoolime väga loomadest kuid kahjuks ise väga aktiivselt kaasa lüüa ei saa.

Las koduleht olla meie kingitus teie gängile ja tulevikus ma hea meelega tõlgin teile uudislugusid ning võin neid isegi lehele lisada kui peaksite taolist abi vajama?"


"Muidugi vajame ja olge te tuhandest tänatud!"

Tänamisega jätkan, sest olen Eesti parima kodulehtede valmistaja Martin Palm'i enda muutuva meele ja uute ideedega lausa hulluks ajanud.

"Ole hea ja vaata siva üle! Muutsin menüüd ja lisasin uued konteinerid, aga nüüd läks kõik pekki. Kiire-kiire!", käin mehele pinda.

"Ma ei saa! Olen lapsega üksi kodus!"

"Mida sa jamad! Lapse saab ju lastekodusse anda! Ole hea ja vaata ikka lähitulevikus üle!"

Tänane esimene uudislugu saabus meile tegelikult juba eile päeval ja see on vastikumast vastikum ja jõhkramast jõhkram! Uskumatu, et meie seas selliseid sadiste elab!!!