13 september 2018

"Räägiks õige hobuseni**ujast?"

Kirjutaks teile täna ühest kevadel väidetavalt vahele jäänud hobuseni**ujast, kes isegi pollarisse taritud? Kevadel ei tihanud seda teha, sest oleme seda asja meie "Hobuabiüksusega" arutanud, aga ei oska teps mitte seisukohta võtta. Aga vaiki ei saa ka olla! Äkki nüüd on aeg küps?

Mis temast ikka kirjutada, sest keelatud selline teguviis ju Eestis pole, kuigi olen üritanud seda kriminaliseerida juba pikki aastaid. Mida ütlevad aga härrased ja prouased Justiitsministeeriumist?


Ütlevad, et loomade ja lindude piinamine ja nikkumine polevat prioriteet. Ütlevad, et armastus ei vali ja peame olema sallivad? Küsivad, et kas meil on ka tõsikindlaid teaduslikke uuringuid ette näidata, et hobune või mõni teine suleline-karvaline seda kepivärki hoopistükkis ei naudi? Ütlevad, et ära kepi meie kõrgelt haritud ajusid oma loomakepi lugudega! On pahased, sest neil on targematki teha! Las inimesed kepivad keda tahes! Siis on nad õnnelikud!

Räägiks veel ühest nn "esitallist", kus kallid tõuloomad kokku lastakse ja nad endid kakeldes sandistavad. Muide, sinnasamusesse talli võivad ka kõik soovijad salamisi sisse pugeda ja kasvõi hobuseid nikkuda kui isu peale tuleb.

Rääkida või mitte? Talliomanikud on rikkad ja lähevad kohtusse laimamise pärast?

Rääkida või mitte? Hobusenikkujat kaitseb riik ja seadused ning kohtus saaksin raudselt tappa, sest ilmselt naudib ka kohtunikuhärra obeste nikkumist!

Rääkida või mitte? Muidugi räägin, aga mitte siin Facebookis vaid ronin ikka telekasti sisse, et võimalikult paljud kuuleksid ja näeksid! Siis saab raudselt uude kohtumajja! Seal ma polegi veel olnud! Järjeloos mõistetakse aga mind juba sealsamuses kohtus süüdi ja zoofiilid ning talliomanikud saavad kauakestva orgasmi.

Sitta kah ja las mõistavad süüdi! Keegi peab ka nende hobuste eest rääkima ja ma sülitan selle otsusele juba ette!

Mis kuradi loomapäästja ma muidu olen kui hirmuga püksid täis teen ja oma nahka säästes vait olen! Eks ole?

NB! Pildil olevat hobust ei "trukitud" vaid tema on just see, kes sandistus ja enam võistluskõlbulik pole!

2XNB! Vabandan madala keelepruugi pärast, aga muidu ei jõua teile ju kohale! Poliitikud ja prokurörid räägivad mõistagi hobusele seksuaalteenust pakkunud kodanikust, kes minu jaoks on siiski tühipaljas hobusenikkuja! Pole mõtet ilusamate ja viisakamate väljendite taha peituda, sest see ei muuda teguviisi olemust mitte karvavõrdki! Või peaks lausuma kabjavõrdki!? Ohh kui kahemõtteline ........