30 september 2018

"Otsime auto alla jäänud kassipojale hoiukodu! Seda muidugi juhul kui meil õnnestub ta eluke päästa"

Reksu edusammud annavad põhjust rõõmustamiseks, aga ärgem unustagem teisi liiklusohvreid, sest masina alla jääb neid iga jumala päev.

Meie tänane patsient on Viimsist pärit ja vaakus vaeseke teepervel hinge. Head inimesed toimetasid ta kliinikusse ja Loompäästegrupp maksab esmase erakorralise abiga seotud arve. Kiipi tal polnud ja seetõttu on ka omanike otsimine raskendatud. Äkki tal neid polegi?


Põhiülesanne on kehatemperatuur taas normi piiresse saada, sest pisike oli rämedalt alajahtunud. Pole ka mingi ime, sest ilm on jahe ja vett tuli pidevalt taevast alla.


Pöidlad pihku ja hoidkem ka kiisulapsele pöialt. Kui õnnestub ta seisund stabiliseerida ja loomake elule tagasi võita, siis on Loomapäästegängi missioon temaga läbi ning me annaksime ta üle kassidega tegelevatele organisatsioonidele. Ka hoiukodu pakkujad võivad julgelt ette astuda. Kirju ootame: help@animalrescue.ee

Sa hoolid loomadest ja lindudest ning tahad neid aidata, aga oskusi, aega ja võimalusi napib? Ära muretse! Me teeme seda Sinu eest, aga vajame toetust, sest ilma selleta ei suuda me päästa mitte ühtki lindu ega looma!

Loomapäästegrupp MTÜ
EE437700771003183318

Annetustelefon: 900 23 23 (10.-)