22 aprill 2019

"Täpil käpaopp ka edukalt möödas!"

Täna hommikul võttis dr. Valdeko Paavel esimese asjana Täpi käpa ette ja kruvis selle korralikult kinni.

"Käpa osas võin öelda, et tulemus on ideaalne ja olen positiivselt meelestatud. Lõualuuga on nii ja naa ning aeg näitab. Luud sai väga hästi kokku ja paika, aga kuidas nad hiljem tööle hakkavad, on omaette küsimus. 


Lõuale mõjub meeletu jõud, aga loodetavasti taastub Täpi korralikult ja saab sellega hakkama. Nädalavahetusel oli üks õmblus järele andnud ja luu paistis. Tegin uue õmbluse ja see on ka nüüd taas korras."



Inimene on teinud kõik, mis tema võimuses. Edasine sõltub Täpist enesest ja kõrgematest jõududest. Peremees Tanel käib iga päev seltsiks, ka praegu on mees kliinikus ja see on koerale suueks trööstiks.

Tanel ei tahtnud, et ta täisnimi ja aadress ja lapsed avalikkusele teada oles. End lubas aga näidata küll. 


"Las vaatavad juhmardit, kes ei suutnud oma koera hoida ja talle nii palju kannatusi tekitas. Olgu minu ja Täpi lugu kõigile koeraomanikele õpetuseks ja hoiatuseks!"

Palun mitte kurjustama ja tänitama hakata ning võtke asja positiivselt. Lisaks pole vähimatki garantiid, et te ise homme samas olukorras pole.

Ma ennast täitsa tühjaks praegu ei räägi, sest ka üks telekanal tundis selle imelise päästmisloo vastu huvi ja jätame sinnagi siis midagi huvitavat. Näiteks selle kui palju inimesi millise summa annetasid?
Täpp ja tema käpp. Hunnik polte ja kruvisid ka, millega luude kokkulappimisvõlur Valdeko Paavel veel paarkümmend aastat tagasi sandistumisele või surmale määratud loomad täna elule tagasi aitab. Õnneks on aeg edasi läinud. Eks ole ju?


Veel üks moment, mille peale te ei tulegi ehk ja nimelt sinna steriilsesse operatsioonisaali ei pääse ükski kõrvaline inimene. Tegelikult ei lasta sinna lähedale isegi omanikke mitte. Aga nagu näete, siis midagi keelatut ega jubedat seal pole.

Muide, ka ma ise pean samu ürpe ja maski kandma, ei mingeid erandeid ega allahindlusi! Seal ruumis tutvused ei loe! Nii palju loevad muidugist, et saan teile näidata kui keeruline see kõik on ja kuhu teie raha läheb. Mõistagi olen selle privileegi eest väga tänulik.